Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

zz top – woke up with wood

Dalszöveg és fordítás: zz top - woke up with wood Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: zz top Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints zz top] előadó nevének z kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: zz top. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az woke up with wood.

EREDETI

When I woke up this morning. I was feeling mighty good.. My baby understood had to do what she should. lying near a pile of wood.. Laying it on some,. playing with it some. when I, I woke up with wood.. I was lying there thinking 'bout basketball. trying not to lose my mind. my baby came to help and I let out a yell,. she grabbed me from behind.. Laying on it some,. playing with it some. when I, I woke up with wood.. Beauty queens fall in trances,. debutantes lose their furs.. But it felt so good from where they stood,. they were working on a pile of wood.. Laying on it some,. playing with it some. when I, I woke up with wood.. - Billy Gibbons, Dusty Hill & Frank Beard.

FORDÍTÁS

Amikor ma reggel felébredtem. Nagyon jól éreztem magam... A babám megértette, hogy azt kell tennie, amit tennie kell. Egy halom fa mellett feküdt... Ráfeküdt egy kis fára, játszott vele. Amikor felébredtem a fával... Ott feküdtem, és a kosárlabdán gondolkodtam, próbáltam nem elveszíteni az eszemet. A babám jött segíteni, és én kiabáltam... megragadott hátulról... Ráfeküdtem egy kicsit, játszottam vele egy kicsit. Amikor felébredtem a fával... A szépségkirálynők transzba esnek, a debütánsnők elveszítik a bundájukat... De olyan jól éreztem magam ott, ahol álltak... egy halom fán dolgoztak... Ráfeküdtek egy kicsit, játszottak vele egy kicsit... amikor én, én fával ébredtem... - Billy Gibbons, Dusty Hill & Frank Beard.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp