Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

zz top – precious and grace

Dalszöveg és fordítás: zz top - precious and grace Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: zz top Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints zz top] előadó nevének z kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: zz top. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az precious and grace.

EREDETI

Ridin' top the floodway on a Friday night,. the landscape's a fine and nat'ral sight.. Just cruisin' slow through the dark of night.. With Precious and Grace ev'rything's all right.. Good God Almighty, we was goin' down slow,. yeah, if we knew just where we had to go.. Cryin', just a flyin' down a put out road. with Precious and Grace in my flathead Ford.. So if you're out rollin' late some night,. yeah, and you need that supernatural delight, I'm talkin' to you, brother,. I know somebody's, they's just out of sight.. Get with Precious and Grace, they gonna treat you right.. - Billy Gibbons, Dusty Hill & Frank Beard.

FORDÍTÁS

Péntek este az árvíz útja felett lovagolok, a táj szép és természetes látvány... Csak lassan cirkálok az éjszaka sötétjében... Precious és Grace minden rendben van... Mindenható Istenem, lassan megyünk lefelé,.. igen, ha tudnánk, hogy hova kell mennünk... Sírva, csak repültünk a kiesett úton... Precious és Grace-szel a Fordomban... Szóval, ha késő este kint vagy, és szükséged van a természetfeletti örömre, hozzád beszélek, testvér... Tudom, hogy van valaki, csak nem látom... Get with Precious and Grace, they gonna treat you right.. - Billy Gibbons, Dusty Hill & Frank Beard.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp