Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • Z
  • >
  • zeca pagodinho – falsa alegria

zeca pagodinho – falsa alegria

Dalszöveg és fordítás: zeca pagodinho - falsa alegria Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: zeca pagodinho Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints zeca pagodinho] előadó nevének z kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: zeca pagodinho. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az falsa alegria.

EREDETI

Já não vou mais às festas. Pra me divertir. Já não sei mais cantar. Nem sorrir. Os amigos do peito. Estão preocupados com meu padecer. Quem ontem esbanjava alegria. Hoje não sente prazer. Ela foi embora. Sem olhar para trás. É sinal que volta mais. Em meu lar. Seu retrato na parede. Toda noite eu choro. Vou tirar. Sei que ela foi embora. Mas ainda me adora. Eu preciso reviver minha alegria. Só vou deixar seu retrato mais um dia. Não me peçam pra cantar. Porque já perdi o tom. Nem tampouco pra falar. Minha voz não tem bom som. Em meu lar. Só existe nostalgia. Seu retrato na parede. É minha falsa alegria. Em meu lar. Só existe nostalgia. Seu retrato na parede. É minha falsa alegria

FORDÍTÁS

Nem járok többé bulikra. Hogy jól érezzük magunkat. Már nem tudok énekelni. És nem mosolyog. A mell barátai. Aggódnak a szenvedésem miatt. Aki tegnap elpazarolta az örömöt. Ma nem érzi örömét. Elment. Anélkül, hogy hátranéznék. Ez egy jel, hogy visszajön. Az otthonomban. A portréja a falon. Minden este sírok. Leszedem. Tudom, hogy elment. De még mindig szeret engem. Újra kell élnem az örömömet. Csak még egy napig hagyom itt a portréját. Ne kérd, hogy énekeljek. Mert elvesztettem a dallamot. És ne kérd, hogy beszéljek. A hangom nem hangzik jól. Az otthonomban. Csak nosztalgia van. Az Ön portréja a falon Az én hamis örömöm. Az otthonomban. Csak nosztalgia van. A portréja a falon. Ez az én hamis örömöm.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp