Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • Z
  • >
  • ze ricardo e thiago – garota de programa

ze ricardo e thiago – garota de programa

Dalszöveg és fordítás: ze ricardo e thiago - garota de programa Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ze ricardo e thiago Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ze ricardo e thiago] előadó nevének z kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ze ricardo e thiago. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az garota de programa.

EREDETI

Deixei a desejar. Também não fui fiel. Como é que eu ia cobrar. Se não fiz meu papel. Se eu também menti. Se fiz por merecer. Não te dava atenção. Se sentia sozinha. Então ficou carente. E perdeu a linha. E olha só onde eu. Fui encontrar você. Sai com os amigos. No fim de semana. Eu fui no bordel. Procurar uma dama. E me surpreendi. Que cena essa que eu vi. Minha mulher se esfregando. Em outro cara. Dançando quase nua. Sem vergonha na cara. Perdi minha cabeça. Parti pra agressão. Fui expulso da zona. E apanhei que nem um cão. Depois da surra que eu levei. Jogado na calçada. Em meio aos prantos percebi. Que eu não valia nada. Agora o povo só comenta. Dessa minha fama. Sua mulher virou. Garota de Programa. Deixei a desejar. Também não fui fiel. Como é que eu ia cobrar. Se não fiz meu papel. Se eu também menti. Se fiz por merecer. Não te dava atenção. Se sentia sozinha. Então ficou carente. E perdeu a linha. E olha só onde eu. Fui encontrar você. Sai com os amigos. No fim de semana. Eu fui no bordel. Procurar uma dama. E me surpreendi. Que cena essa que eu vi. Minha mulher se esfregando. Em outro cara. Dançando quase nua. Sem vergonha na cara. Perdi minha cabeça. Parti pra agressão. Fui expulso da zona. E apanhei que nem um cão. Depois da surra que eu levei. Jogado na calçada. Em meio aos prantos percebi. Que eu não valia nada. Agora o povo só comenta. Dessa minha fama. Sua mulher virou. Garota de Programa

FORDÍTÁS

Hagytam némi kívánnivalót. Én sem voltam hűséges. Hogyan kellett volna gyűjtenem. Ha nem játszottam volna a szerepemet. Ha én is hazudtam. Ha megérdemelném. Nem figyeltem rád. Egyedül érezted magad. Szóval rászoruló lettél. És eltévedtél. És nézd meg, hova jutottam. Elmentem megkeresni téged. Barátokkal. A hétvégén. Elmentem a bordélyházba. Egy hölgyet keresni. És meglepődtem. Micsoda jelenetet láttam. A feleségem dörzsöli magát. Egy másik fickón. Majdnem meztelenül táncol. Szégyentelenül az arcába. Elment az eszem. Teljesen kiakadtam. Kidobtak a zónából. És úgy vertek, mint egy kutyát. A verés után, amit kaptam. A járdára dobva. A könnyek közepette rájöttem. Hogy értéktelen vagyok. Most az emberek csak kommentálnak. Ez az én hírnevem. A felesége megfordult. Egy call girl. Hagytam némi kívánnivalót. Én sem voltam hűséges. Hogy is kérhetném számon rajtad. Ha nem játszottam volna a szerepemet. Ha én is hazudtam. Ha megérdemelném. Nem figyeltem rád. Egyedül érezted magad. Szóval rászoruló lettél. És eltévedtél. És nézd meg, hova jutottam. Elmentem megkeresni téged. Barátokkal. A hétvégén. Elmentem a bordélyházba. Egy hölgyet keresni. És meglepődtem. Micsoda jelenetet láttam. A feleségem dörzsöli magát. Egy másik fickón. Majdnem meztelenül táncol. Szégyentelenül az arcába. Elment az eszem. Teljesen kiakadtam. Kidobtak a zónából. És úgy vertek, mint egy kutyát. A verés után, amit kaptam. A járdára dobva. A könnyek közepette rájöttem. Hogy értéktelen vagyok. Most az emberek csak kommentálnak. Ez az én hírnevem. A felesége megfordult. Nem hagyom, hogy ezt megússza.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp