Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • Z
  • >
  • ze ricardo e thiago – carro no puteiro

ze ricardo e thiago – carro no puteiro

Dalszöveg és fordítás: ze ricardo e thiago - carro no puteiro Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ze ricardo e thiago Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ze ricardo e thiago] előadó nevének z kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ze ricardo e thiago. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az carro no puteiro.

EREDETI

A coisa tá feia aqui. A mulher tá largada de mim. Tô sem um tostão furado. Louco pra encher a cara. O amigo ligou me chamou pra beber. Falou que ia pagar. O que vou fazer?. Mandei o garçom descer. Deixei a identidade num boteco fuleiro. E o carro penhorado no puteiro. Eu fui cair no papo de um amigo cachaceiro. E por pouco, muito pouco, eu não fui preso

FORDÍTÁS

Itt rossz a helyzet. A nő dobott engem. Nincstelen vagyok. Meghalok egy italért. A barátom hívott egy italra. Azt mondta, hogy fizetni fog. Mit fogok csinálni? Mondtam a pincérnek, hogy szálljon le. Egy szaros bárban hagytam az igazolványomat. És a zálogba adott autó a kuplerájban. Belezúgtam egy barátom piás kutyájába. És majdnem, nagyon majdnem, nem tartóztattak le.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp