Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • Y
  • >
  • yudi tamashiro – virado no jiraya

yudi tamashiro – virado no jiraya

Dalszöveg és fordítás: yudi tamashiro - virado no jiraya Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: yudi tamashiro Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints yudi tamashiro] előadó nevének y kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: yudi tamashiro. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az virado no jiraya.

EREDETI

Eu acordei logo cedo eu to na pegada. Eu desvio carro vou no embalo sem pensar em nada. Você não me escapa não. Eu to no teu portão. Adianta anda logo hoje vai ter confusão. Esquece o celular ninguém vai te ligar. Mas deixa um recado. "Fui e não precisa preocupar". Ta comigo ta com Deus. Ta com tudo e tudo e Meu. Fecha a Porta põe o cinto. Se prepara. Por que hoje. Eu to Virado no Jiraya. Pronto pra atacar. Não se preocupe não tem nada que você não vai gostar. To Virado no Jiraya. Só você e eu. Fica a vontade. Depois me fala se. Se arrependeu

FORDÍTÁS

Korán keltem, úton vagyok. Eltérek autó megyek a csomagban, anélkül, hogy bármit is gondolnék. Nem menekülhetsz el előlem. A kapudnál vagyok. Adianta menjünk ma lesz zűrzavar. Felejtsd el a mobiltelefont, senki sem fog hívni. De hagyjon üzenetet. "Elmentem, és nem kell aggódnod. Ta comigo ta com Deus. Ta mindennel és mindennel és az enyémmel. Csukja be az ajtót, csatolja be magát. Készülj fel. Mert ma. Átváltoztam Jirayává. Támadásra készen. Ne aggódj, nincs olyan, ami ne tetszene. Jiraya embere vagyok. Csak te és én. Érezze magát otthon. Szóljon, ha... Megbánod.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp