Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

willow smith – woods

Dalszöveg és fordítás: willow smith - woods Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: willow smith Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints willow smith] előadó nevének w kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: willow smith. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az woods.

EREDETI

Haha haa hahaha. by myself, in the woods. just the sound of the distant water. and Eryka Badu. just a scent. just the word. the vibrations you sending baby. they're not good. just a scent. ooh - just the smell. ooh - just the feeling. ooh - I can't help it and now. creativity. in my veins. the multiplicity, it speaks to me. in my brain. ooh... ooh... o-ooh... mmh!. alone!. in the woods. nothing else but the sound of water. and Eryka Badu. just a taste!. mmh! just a taste. ooh - just the peak of the higher state of being. (hahahaha...)

FORDÍTÁS

Haha haa hahaha. egyedül, az erdőben. csak a távoli víz hangja. és Eryka Badu. csak egy illat. csak a szó. a rezgések, amiket küldesz bébi. nem jók. csak egy illat. óóó - csak az illat. óóó - csak az érzés. óóó - nem tehetek róla és most. kreativitás. az ereimben. a sokféleség, ez beszél hozzám. az agyamban. ooh... ooh... o-ooh... mmh!. egyedül!. az erdőben. semmi más, csak a víz hangja. és Eryka Badu. csak egy íz!. mmh! csak egy íz. ooh - csak a magasabb létállapot csúcspontja. (hahahaha...)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp