Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

wilco – pickled ginger

Dalszöveg és fordítás: wilco - pickled ginger Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: wilco Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints wilco] előadó nevének w kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: wilco. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az pickled ginger.

EREDETI

Alone in the zone of the sad. Where no one gives a zig to the zag. I'll never let you rot. I'll never bet you don't know. Some might glisten the knot. I'll never let it show. I know when I'm towing the drag. Where no one gives a zig to the zag. I might have to let you rot. I'm sad to let you go. I can't remember the night. I know what I'll never know. No one tells me how to behave. I'm mowing and I'm growing the grave. No one tells me how to be saved. I'll know till I go to my grave. I'll never let you rot. I'll never bet you don't know. Some might glisten the knot. I'll never let it show. I'll going to let it rot. You'll never guess what's below. Some might glisten the knot. I'll never let it show

FORDÍTÁS

Egyedül a szomorúság zónájában. Ahol senki nem ad egy zig-et sem a zag-ra. Soha nem hagylak megrohadni. Soha nem fogadok rá, hogy nem tudod. Néhányan talán megcsillan a csomó. Soha nem hagyom, hogy látszódjon. Tudom, mikor vontatom a húrt. Ahol senki sem ad egy zig-et a zag-nak. Lehet, hogy hagynom kell megrohadni. Szomorú vagyok, hogy elengedlek. Nem emlékszem arra az éjszakára. Tudom, amit sosem fogok tudni. Senki nem mondja meg, hogyan viselkedjek. Én kaszálom és én növesztem a sírt. Senki nem mondja meg nekem, hogyan kell megmenekülni. Tudni fogom, míg a sírba nem megyek. Soha nem hagylak megrohadni. Soha nem fogadom el, hogy nem tudod. Néhányan talán megcsillan a csomó. Soha nem fogom hagyni, hogy látszódjon. Nem hagyom, hogy megrohadjon. Soha nem fogod kitalálni, mi van alatta. Néhányan talán megcsillantják a csomót. Soha nem hagyom, hogy látszódjon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp