Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

westlife – if

Dalszöveg és fordítás: westlife - if Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: westlife Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints westlife] előadó nevének w kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: westlife. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az if.

EREDETI

If a picture paints a thousand words,. Then why can't I paint you?. The words will never show the you I've come to know.. If a face could launch a thousand ships,. Then where am I to go?. There's no one home but you,. You're all that's left me too.. And when my love for life is running dry,. You come and pour yourself on me.. If a man could be two places at one time,. I'd be with you.. Tomorrow and today, beside you all the way.. If the world should stop revolving spinning slowly down to die,. I'd spend the end with you.. And when the world was through,. Then one by one the stars would all go out,. Then you and I would simply fly away

FORDÍTÁS

Ha egy kép ezer szót mond,. Akkor miért ne festhetnélek le én téged?. A szavak sosem fogják megmutatni azt a téged, akit megismertem... Ha egy arc ezer hajót indíthatna útnak,... Akkor hová menjek? Nincs más otthon, csak te... Te vagy minden, ami nekem maradt... És amikor a szerelmem az élet iránt kiszárad,... Jössz és rám öntöd magad... Ha egy férfi egyszerre két helyen lehet... veled lennék... Holnap és ma, melletted lennék végig... Ha a világ nem forogna tovább, lassan lefelé forogna, hogy meghaljon,... veled tölteném a végét... És amikor a világnak vége,... Egyenként kialudnának a csillagok... Aztán te és én egyszerűen elrepülnénk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp