Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • W
  • >
  • warren zevon – finishing touches

warren zevon – finishing touches

Dalszöveg és fordítás: warren zevon - finishing touches Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: warren zevon Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints warren zevon] előadó nevének w kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: warren zevon. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az finishing touches.

EREDETI

Written by Warren Zevon 1991 Zevon Music. administered by Warner-Tamberlane Publishing Corp. BMI. I'm getting tired of you. You're getting tired of me. And it's the final act. Of our little tragedy. So don't feign indignation. It's a fait accompli. You can screw everybody I've ever known. But I still won't talk to you on the phone. It's a hopeless cause--there's no use crying. And I can die, you can die. We can die trying. Thanks anyway, no use hangin' around. You try to put the finishing touches on me. You say it's all my fault. Who's keeping score?. Some people like to be punished. They keep coming back for more. But I'm sick & tired. And my cock is sore. You can screw everybody. I've ever known. But I still won't talk to you on the phone. It's a hopeless cause--there's no use crying. And I can die, you can die. We can die trying. Thanks anyway, no use hangin' around. You try to put the finishing touches on me. Thanks anyway. No use hangin' around. You try to put the finishing touches on me. Thanks anyway . .. Finishing touches, finishing touches on me.

FORDÍTÁS

Írta: Warren Zevon 1991 Zevon Music. gondozza: Warner-Tamberlane Publishing Corp. BMI. Kezd elegem lenni belőled. Kezdesz belefáradni belém. És ez az utolsó felvonás. A mi kis tragédiánknak. Szóval ne játszd meg a felháborodást. Ez egy kész tény. Mindenkit megdughatsz, akit valaha ismertem. De akkor sem fogok veled telefonon beszélni. Ez egy reménytelen ügy... nincs értelme sírni. Én is meghalhatok, te is meghalhatsz. Meghalhatunk, ha megpróbáljuk. Köszi, de nem érdemes itt lógni. Próbáld meg az utolsó simításokat végezni rajtam. Azt mondod, minden az én hibám. Ki tartja a számlát? Vannak, akik szeretik, ha megbüntetik őket. Mindig visszajönnek még többért. De nekem elegem van és fáradt vagyok. És a farkam fáj. Mindenkit megdughatsz. Akit valaha ismertem. De akkor sem fogok veled telefonon beszélni. Ez egy reménytelen ügy... nincs értelme sírni. Én is meghalhatok, te is meghalhatsz. Meghalhatunk, ha megpróbáljuk. Köszi, de nem érdemes itt lógni. Próbáld meg az utolsó simításokat végezni rajtam. Azért köszi. Nincs értelme itt lógni. Te próbálod meg az utolsó simításokat elvégezni rajtam. Azért köszi... Befejező simítások, befejező simítások rajtam.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp