Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • V
  • >
  • vitor de martinelli – familiar

vitor de martinelli – familiar

Dalszöveg és fordítás: vitor de martinelli - familiar Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: vitor de martinelli Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints vitor de martinelli] előadó nevének v kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: vitor de martinelli. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az familiar.

EREDETI

Minhas mãos tremem. Estou em um dia ruim. Não sei se ele consegue me ouvir. Mas eu consigo toca-lo. Ele é meu amigo. Minha família. E eu sei. Que se eu ver algo de noite é ele. Você me conhece. E sabe que eu não vou desistir. Você sabe que eu sou você. Minhas mãos tremem. Todos meus inimigos sabem meu nome. Mas não sei se ele consegue me ouvir. Eu consigo toca-lo. Ele é meu amigo. É minha família. E eu sei. Que se ver algo. É ele. Você me conhece. Tento sempre ser o melhor. Mas ultimamente não tenho conseguido. Você sabe que eu não vou desistir. Você sabe que eu sou você!

FORDÍTÁS

Remeg a kezem. Rossz napom van. Nem tudom, hogy hall-e engem. De én megérinthetem őt. Ő a barátom. A családom. És tudom. Hogy ha látok valamit éjszaka, az ő. Ismersz engem. És tudod, hogy nem adom fel. Tudod, hogy én vagyok te. Remeg a kezem. Minden ellenségem ismeri a nevemet. De nem tudom, hogy hall-e engem. Megérinthetem. Ő a barátom. Ő a családom. És tudom. Hogy ha látok valamit. ő az. Ismersz engem. Mindig igyekszem a legjobb lenni. De mostanában nem voltam képes rá. Tudod, hogy nem adom fel. Tudod, hogy én vagyok te!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp