Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • V
  • >
  • vanessa da mata – o meu desejo

vanessa da mata – o meu desejo

Dalszöveg és fordítás: vanessa da mata - o meu desejo Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: vanessa da mata Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints vanessa da mata] előadó nevének v kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: vanessa da mata. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az o meu desejo.

EREDETI

Não tenho mais forças para orar,. Não sei se devo caminhar, bate um desespero. Não sei se vou aguentar.. Meu Deus, da-me forças pra levar a minha cruz. Meu desejo é morar no céu de luz,. Onde não haverá dor.. Meu Deus, dá-me forças pra levar a minha cruz. Meu desejo é morar no céu de luz,. Bem juntinhos do senhor.. Tenho por certo que as aflições. Deste tempo presente não dá. Pra comparar com a glória que Deus,. Deus tem pra me dar. Ainda que falte forças para orar,. Sei que Deus me ajuda a caminhar. É só um tempo é um momento. Deus vai trabalhar.

FORDÍTÁS

Már nincs erőm imádkozni. Nem tudom, hogy sétáljak-e, kétségbe vagyok esve. Nem tudom, hogy kibírom-e... Istenem, adj erőt, hogy hordozzam a keresztemet. Az a vágyam, hogy a fény mennyországában éljek. ahol nem lesz fájdalom... Istenem, adj erőt, hogy hordozzam a keresztemet. Az a vágyam, hogy a fény mennyországában éljek. Nagyon közel az Úrhoz... Biztos vagyok benne, hogy a szenvedések... a jelen korban nem elégségesek. Összehasonlítani Isten dicsőségével. Istennek kell adnia nekem. Még akkor is, ha nincs erőm imádkozni. Tudom, hogy Isten segít nekem járni. Ez csak egy pillanat. Isten munkálkodni fog.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp