Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • V
  • >
  • van morrison – drumshanbo hustle

van morrison – drumshanbo hustle

Dalszöveg és fordítás: van morrison - drumshanbo hustle Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: van morrison Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints van morrison] előadó nevének v kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: van morrison. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az drumshanbo hustle.

EREDETI

Lord have mercy! Feel so good. I think I'm gonna work. I was talking to the judge, just before we left the countryside. Piece of paper in his hand, tryin' to find the way. Tryin' to rip it out, well now I've got it all around. Tore the pages up before they brought the curtain down. I remember the day, the "Drumshanbo Hustle". When you couldn't hear a bird, it was making not a sound. They were trying to muscle in, an easy way to bring the money in. You were puking up your guts. When you looked at the standard contract you just signed. Prostitution on the run, 'cepting when it was soliciting. Tryin' to drain them all dry, got hung up by the rope. Magazines and books, clearly undefinable. Wiped the clean slate, and pulled the rug from underneath her feet. I remember the day, the "Drumshanbo Hustle". When you couldn't hear no birds, 'cos they were making not a sound. They were trying to muscle in, the recording and the publishing. You were puking up your guts. When you read the standard contract you just signed, alright!. New York hooker by the neck, reads your Tarot cards and astronomy. Hey, I want to get your stars but don't know your sign. It was taking time to get the message through to it. But will hand down shake you one, and a letter five "T" rhyme. No sign poker. Oh, remember the day, the 'Drumshanbo Hustle'. Couldn't hear a bird, Lord, you couldn't hear no sound. They were trying to muscle in. On the gigs and the recording and the publishing. You were puking up your guts. When you read the standard contract you just signed. You were puking up your guts. When you read the standard contract that you signed. You were puking up your guts. When you read the standard contract you just signed.

FORDÍTÁS

Uram, irgalmazz! Olyan jól érzem magam. Azt hiszem, dolgozni fogok. Beszéltem a bíróval, mielőtt elhagytuk a vidéket. Egy darab papír a kezében, próbálta megtalálni az utat. Próbálta kitépni, nos, most már mindenhol ott van. Feltépte a lapokat, mielőtt lehúzták a függönyt. Emlékszem arra a napra, a "Drumshanbo Hustle". Mikor nem hallottad a madarat, nem adott hangot. Megpróbáltak izmosodni, egy könnyű módja annak, hogy pénzt hozzanak be. Hánytad a beledet. Amikor ránéztél a szabványos szerződésre, amit épp most írtál alá. Prostitúció a futásban, 'cepting, amikor kéregetés volt. Próbáltad kiszipolyozni őket, felakadtál a kötélnél. Magazinok és könyvek, egyértelműen meghatározhatatlan. Letörölte a tiszta lapot, és kihúzta a szőnyeget a lába alól. Emlékszem arra a napra, a "Dobócsináló Husztra". Amikor nem lehetett hallani a madarakat, mert nem adtak hangot. Megpróbáltak benyomulni, a felvétel és a kiadás. Hánytad a beled. Amikor elolvastad a szabványos szerződést, amit épp most írtál alá, rendben!. New York-i kurva a nyakadnál fogva, olvassa a Tarot kártyáidat és a csillagászatot. Hé, a csillagokat akarom, de nem tudom a csillagjegyedet. Időbe telt, mire eljutott hozzá az üzenet. De le fogja nyújtani rázza neked, és egy ötös betűs "T" rímet. Nincs jel póker. Ó, emlékezz a napra, a "Drumshanbo Hustle". Egy madarat sem hallottál, Uram, egy hangot sem hallottál. Megpróbáltak beerőszakolni. A koncerteken, a felvételeken és a kiadóknál. Hánytad a beled. Amikor elolvastad a szabványos szerződést, amit épp most írtál alá. Hánytad a beled. Amikor elolvastad a szokásos szerződést, amit aláírtál. Hánytad a beleidet. Amikor elolvasta a szabványos szerződést, amit épp most írt alá.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp