Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

uriah heep – gimme love

Dalszöveg és fordítás: uriah heep - gimme love Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: uriah heep Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints uriah heep] előadó nevének u kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: uriah heep. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az gimme love.

EREDETI

Love, love, love. I'm looking for love. Love, love, love. When I was only sixteen. Well, give it take a year or more. I've got to singing about. The life I've lead. And I threw it right out of the door. I've got to get some of. That heavy jive. That the old folks are talkin' about. So I strutted my stuff. To the local club. To see what I was leaving now. Looking for love, love, love. Looking, looking for love. Love, love, love. I took my seat at. The foot of the stage. And waited for the fun to begin. And there in the light. Stood this heavy chick. With the cutest babe. That I've ever seen. She smiled at me. She did her dance. Took me by surprise. The way she wiggled her hips. And she shook that .... Right between the eyes. After the show she came. And sat down. Said: Hi son, what's your name?. I said: Never mind that. Think about this:. Loving's the name of my game. She said: That's alright. But it'll cost you, son. I said: Tell me what's. The price of the day. She said: Twenty dime. And a wedding ring. And everything will be O.K.. .

FORDÍTÁS

Szerelem, szerelem, szerelem. Szerelmet keresek. Szerelem, szerelem, szerelem. Amikor még csak tizenhat éves voltam. Nos, adj egy évet vagy többet. Nekem énekelnem kell. Az életemről, amit éltem. És kidobtam az ajtón. Meg kell szereznem valamit. Azt a nehéz dzsive-ot. Amiről az öregek beszélnek. Szóval felvonultattam a cuccaimat. A helyi klubba. Hogy lássam, mit hagyok most ott. Keresem a szerelmet, szerelmet, szerelmet. Keresem, keresem a szerelmet. Szerelem, szerelem, szerelem, szerelem. Elfoglaltam a helyemet. A színpad lábánál. És vártam, hogy kezdődjön a móka. És ott a fényben. Állt ez a nehéz csaj. A legaranyosabb csajjal. Akit valaha láttam. Rám mosolygott. Táncolt. Meglepett. Ahogy a csípőjét ringatta. És rázta azt a .... Pont a szeme közé. A műsor után eljött. És leült. Azt mondta: Szia fiam, hogy hívnak? Azt mondtam: Ne törődj vele. Gondolj erre:. Szerelem a játékom neve. Azt mondta: Ez rendben van. De ez sokba fog kerülni neked, fiam. Azt mondtam: Mondd meg, mi az. A nap ára. Azt mondta: Húsz dime. És egy jegygyűrű. És minden rendben lesz...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp