Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

tonico e tinoco – presépio

Dalszöveg és fordítás: tonico e tinoco - presépio Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: tonico e tinoco Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints tonico e tinoco] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: tonico e tinoco. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az presépio.

EREDETI

Glória a Deus lá nas artura. Protegei a humanidade. Derramai Vossa benção. Home de boa vontade. É o povo que entoa o hino. À Deus Menino Jesus. É os pobre que tão pedindo. A Vossa divina luz. Menino Jesus. Vem socorrer. Estamos cansados. De tanto sofrer. Justiça pra quem merece. Quem arrependeu, o perdão. A luz para os governantes. É para o bem da nação. Não deixe fartá o trabaio. Não desampare o sertão. É o povo que está pedindo. Aos fio não farte o pão. Menino Jesus. Vem socorrer. Estamos cansados. De tanto sofrer. Nasceste na manjedoura. Mas mundo Vós conduz. O poder do Espírito Santo. É a nossa eterna luz. Ajoelhado a Teus pés. No Teu presépio, Jesus. Nós queremo a Tua ajuda. Pra carregá nossa cruz. Menino Jesus. Vem socorrer. Estamos cansados. De tanto sofrer. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

FORDÍTÁS

Dicsőség Istennek a levegőben. Védje az emberiséget. Áldásodat ontani. A jóakarat otthona. Az emberek éneklik a himnuszt. Istenhez, a gyermek Jézushoz. A szegények azok, akik kérik. Isteni fényed. A kis Jézus. Gyere és segíts. Fáradtak vagyunk. A sok szenvedés. Igazságot azoknak, akik megérdemlik. Aki megbánta, bocsásson meg. A fény az uralkodók számára. Ez a nemzet javát szolgálja. Ne hagyja, hogy a munka kárba vesszen. Ne hagyja el a sertão-t. Az emberek kérdezik. Ne hagyd, hogy a fonalak elég kenyeret kapjanak. A kis Jézus. Gyere és segíts. Fáradtak vagyunk. A sok szenvedés. A jászolban születtél. De a világ vezet téged. A Szentlélek ereje. A mi örök fényünk. Térdelve a Te lábaid előtt. A bölcsődben, Jézus. A segítségét kérjük. Hogy hordozzuk a keresztünket. A kis Jézus. Gyere és segíts nekünk. Fáradtak vagyunk. A sok szenvedés. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp