Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • tiao carreiro e pardinho – tenho muito amor pra dar

tiao carreiro e pardinho – tenho muito amor pra dar

Dalszöveg és fordítás: tiao carreiro e pardinho - tenho muito amor pra dar Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: tiao carreiro e pardinho Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints tiao carreiro e pardinho] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: tiao carreiro e pardinho. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tenho muito amor pra dar.

EREDETI

Você não é meu altar. Não é o lugar onde vou beijar meu santo. Aconteça o que acontecer. Você não vai ver derramar meu pranto. (Aconteça o que acontecer. Você não vai ver derramar meu pranto). Ajoelhar eu só vou aos pés de Deus. Nos seus pés eu não vou ajoelhar. Se você me der amor eu aceito. Se não der juro que não vou chorar. O amor não foi feito pra pedir. O amor só foi feito pra ganhar. Se você resolver me dar amor. Eu também tenho muito. Muito amor pra dar. (Eu também tenho muito. Muito amor pra dar). . Você não é meu altar. Não é o lugar onde vou beijar meu santo. Aconteça o que acontecer. Você não vai ver derramar meu pranto. (Aconteça o que acontecer. Você não vai ver derramar meu pranto). Ajoelhar eu só vou aos pés de Deus. Nos seus pés eu não vou ajoelhar. Se você me der amor eu aceito. Se não der juro que não vou chorar. O amor não foi feito pra pedir. O amor só foi feito pra ganhar. Se você resolver me dar amor. Eu também tenho muito. Muito amor pra dar. (Eu também tenho muito. Muito amor pra dar). (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

FORDÍTÁS

Te nem vagy az oltárom. Nem te vagy az a hely, ahol megcsókolom a szentemet. Nem számít, mi történik. Nem fogod látni a könnyeim hullását. Nem fogjátok látni a könnyeimet. Térdelve csak Isten lábaihoz megyek. Lábaid előtt nem fogok letérdelni. Ha szeretetet adsz nekem, elfogadom. Ha nem, esküszöm, nem fogok sírni. A szerelem nem a kérdezésre született. A szerelmet csak győzelemre teremtették. Ha úgy döntesz, hogy szerelmet adsz nekem Nekem is van egy csomó. Sok szeretetet kell adni. (Nekem is sok van. Sok szeretetet kell adnom)... Te nem vagy az oltárom. Nem te vagy az a hely, ahol megcsókolom a szentemet. Nem számít, mi történik. Nem fogod látni a könnyeim hullását. (Bármi történjék is, nem fogjátok látni, hogy hullanak a könnyeim). Térdelve csak Isten lábaihoz megyek. Lábaid előtt nem fogok letérdelni. Ha szeretetet adsz nekem, elfogadom. Ha nem, esküszöm, nem fogok sírni. A szerelem nem a kérdezésre született. A szerelmet csak győzelemre teremtették. Ha úgy döntesz, hogy szerelmet adsz nekem Nekem is van egy csomó. Sok szeretetet kell adni. (Nekem is sok szeretetet kell adnom). (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp