Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

the jam – precious

Dalszöveg és fordítás: the jam - precious Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: the jam Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints the jam] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: the jam. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az precious.

EREDETI

Your precious love - that means so much. will it ever stop or will I just lose touch. What I want to say - but my words just fail. Is that I need it so I can't help myself. Like a hungry child - I just help myself. And when I'm all full up - I go out to play. But I don't mean to bleed you dry. Or take you over for the rest of your life. It's just that I need something solid in mine. Lonely as the moors on a winter's morning. Quiet as the sea on a good calm night. In your tranquil shadow - I try and follow. I hear your distant show clicks. To the midnight beat -. I feel trapped in sorrow. In this imagery.

FORDÍTÁS

Drága szereteted - ez olyan sokat jelent. vajon abbamarad-e valaha is, vagy csak elveszítem a kapcsolatot. Amit mondani akarok - de a szavaim egyszerűen nem találnak. Az, hogy szükségem van rá, így nem tudok segíteni magamon. Mint egy éhes gyermek - csak segítek magamon. És amikor már jóllaktam - kimegyek játszani. De nem akarlak kivéreztetni. Vagy átvenni a hatalmadat az életed hátralévő részére. Csak nekem valami szilárdra van szükségem az enyémben. Magányos, mint a mocsár egy téli reggelen. Csendes, mint a tenger egy nyugodt éjszakán. Nyugodt árnyékodban - próbálom követni. Hallom távoli műsorod kattogását. Az éjféli ütemre -. Úgy érzem, a bánat csapdájába estem. Ebben a képben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp