Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • the early november – session 04

the early november – session 04

Dalszöveg és fordítás: the early november - session 04 Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: the early november Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints the early november] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: the early november. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az session 04.

EREDETI

(You see the deal was, her parents would take care of the kid until they got their feet on the ground. Cause they both have full time jobs and weren't financially stable yet, so they say. But her mom would always ask, "when are you gonna pick up Dean?" the baby. And they'd say they didn't have the time or they weren't ready. Ya know time passed quick and he wasn't a baby anymore. None of them really had the heart to tell him that his parents were too busy for him, didn't have time for him. He never knew that his aunt and uncle were actually his mom and dad.)
So they never picked him up?
(No, but they did however send checks every week to pay for all his expenses.)
Well that's good, but I thought they couldn't afford it, that was why they couldn't pick him up right?
(Yeah)

FORDÍTÁS

(Látja, az volt az, hogy a szülei addig vigyáznának a gyerekre, amíg a földre nem kerülnek. Mivel mindketten teljes munkaidőben állnak, és pénzügyi szempontból még nem voltak stabilok, mondják. De az anyja mindig kérdezi, "Mikor fogsz felvenni Deant?" szíve volt mondani neki, hogy a szülei túl elfoglaltok számára, nincs rá idő. Soha nem tudta, hogy nagynénje és nagybátyja valójában az anyja és az apja.)
Tehát soha nem vették fel őt?
(Nem, de minden héten küldtek csekkeket, hogy megtérítsék az összes költséget.)
Nos, ez jó, de azt hittem, nem engedhetik meg maguknak, ezért nem tudták felvenni őt?
(Igen)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *