Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • the early november – session 02

the early november – session 02

Dalszöveg és fordítás: the early november - session 02 Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: the early november Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints the early november] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: the early november. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az session 02.

EREDETI

(Yeah I guess. Started a life, went to school, had a job, got married. He was even going to be a lawyer. Everything seemed great. The only problem was he went from wanting nothing to wanting everything, more than he even knew what to do with. Sometimes when you get that taste for wanting things, you only want for yourself. And if you ask me that's where it gets dangerous.)

FORDÍTÁS

(Igen, azt hiszem. Elkezdte az életét, iskolába ment, munkát végzett, feleségül vette. Még ügyvéd is lenne. Minden nagyszerűnek tűnt. Az egyetlen probléma az volt, hogy nem akar semmit, és mindent akarta, sőt még inkább. tudta, mit kell tennie. Néha, amikor megkapja ezt az ízét a dolgok iránt, akkor csak önmagára vágyik. És ha megkérdezi tőlem, hogy ez hol lesz veszélyes.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *