Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • the byrds – daytime just makes me feel lonely

the byrds – daytime just makes me feel lonely

Dalszöveg és fordítás: the byrds - daytime just makes me feel lonely Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: the byrds Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints the byrds] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: the byrds. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az daytime just makes me feel lonely.

EREDETI

Oh, you know it makes me sad to see you feel so bad. For it happened to you many times before. But if you will come with me. Then girl you will see. That you won't have to cry any more. There's no reason to feel blue, because nobody says to you. And I will..........to see you hurt no more. I could never do you wrong cause my love for you is too strong. And you won't have to cry any more. Oh I saw you very............in your eyes. Because he told so many, many lies. Oh you know........ To put yourself on time. Try thinking now the things we said before (we've done ?). Just trust in loving me and girl you will see. That you won't have to cry any more.

FORDÍTÁS

Tudod, elszomorít, hogy ilyen rosszul érzed magad. Mert ez már sokszor megtörtént veled. De ha velem jössz. Akkor kislány, meglátod. Hogy nem kell többé sírnod. Nincs okod a szomorúságra, mert senki nem mondja neked. És én.......... látni akarom, hogy nem fáj többé. Soha nem tudnék rosszat tenni neked, mert túl erős a szerelmem irántad. És nem kell többé sírnod. Ó, láttam nagyon............a szemedben. Mert annyi, de annyi hazugságot mondott. Ó, tudod........ Hogy időre tedd magad. Próbálj meg most gondolkodni a dolgokon, amiket korábban mondtunk (tettünk ?). Csak bízz abban, hogy szeretsz engem és lányom meglátod. Hogy nem kell többé sírnod.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp