Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • teodoro e sampaio – toca sanfoneiro

teodoro e sampaio – toca sanfoneiro

Dalszöveg és fordítás: teodoro e sampaio - toca sanfoneiro Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: teodoro e sampaio Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints teodoro e sampaio] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: teodoro e sampaio. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az toca sanfoneiro.

EREDETI

hoje a festança é boa. vamos pro salão. tudo que eu quero é animação. arranchar mulher para namorar. chega o violão com o violeiro. chega a sanfona com o sanfoneiro. todo mundo toca então vamos dançar. REFRÃO. toca sanfoneiro,toca. toca um chamamé. todo mundo vai dançar um arrasta-pé. tomar uma cachaça e arranchar muié. toca sanfoneiro,toca. toca um baião. todo mundo vai dançar um vanerão. tomar uma coca e tomar um pingão

FORDÍTÁS

ma jó kis buli lesz. menjünk a bálterembe. csak fel akarok vidulni. szerezzek egy nőt, akivel randizhatok. megérkezik a gitár és a gitáros. megérkezik a harmonika és a harmonikás. mindenki játszik, úgyhogy táncoljunk. Mindenki táncol egy "chamamé"-t. Mindenki táncol egy "arrasta-pé"-t. Mindenki iszik egy "cachaça"-t és kap egy lányt. Mindenki táncol egy "vanerão"-t. Mindenki iszik egy "coca"-t és kap egy "pingão"-t.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp