Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • teodoro e sampaio – não existe homem feio

teodoro e sampaio – não existe homem feio

Dalszöveg és fordítás: teodoro e sampaio - não existe homem feio Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: teodoro e sampaio Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints teodoro e sampaio] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: teodoro e sampaio. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az não existe homem feio.

EREDETI

Não adianta ficar nos desespero. Não adianta ficar nos desespero. Não existe homem feio. Existe é homem sem dinheiro(2x). Eu dou um duro danado acredite se quiser. Eu trabalho pra caramba pra tratar bem a mulher. Eu tô sempre acompanhado no amor não me atrapalho. O que elas pedem eu faço é pra elas que eu trabalho. Meu amigo camarada, escute, preste atenção. Se você não tem dinheiro mulherada não vem não. Você chega num carrão mulherada te dá bola. Você vai morrer solteiro se você tiver na sola. Você chega num carrão mulherada te dá bola. Você vai morrer solteiro se você tiver na sola. Não adianta ficar nos desespero. Não adianta ficar nos desespero. Não existe homem feio. Existe é homem sem dinheiro. Quem quiser mulher bonita não poder ser ao contrario. Essa é pura verdade mulher boa custa caro. Quer ta na boca do povo mulherada quer IBOPE. Presentinho todo dia, boate, cineminha todo dia ir pro shopping. As mulheres estão esperta quer bastante mordomia. Nada de beira de estrada, só Motel primeira linha. Manicure, pedicure não quer saber de cozinha. Não adianta ficar nos desespero. Não adianta ficar nos desespero. Não existe homem feio. Existe é homem sem dinheiro(4x)

FORDÍTÁS

Nincs értelme kétségbeesni. Nincs értelme kétségbeesni. Nincs olyan, hogy csúnya ember. Van egy ember pénz nélkül(2x). Keményen dolgozom, akár hiszed, akár nem. Szétdolgozom a seggem, hogy jól bánjak egy nővel. A szerelemben mindig elkísérnek, nem állok útban. Amit kérnek, azt megteszem, nekik dolgozom. Barátom, figyelj, figyelj oda. Ha nincs pénzed, a nők nem jönnek. Egy nagy autóval érkezel, a nők átadják neked a labdát. Agglegényként halsz meg, ha le vagy égve. Beülsz egy nagy autóba, a nő ad neked egy labdát. Agglegényként fogsz meghalni, ha a talpasok között vagy. Nincs értelme kétségbeesni. Nincs értelme kétségbeesni. Nincs olyan, hogy csúnya ember. Van egy ember pénz nélkül. Ha szép nőt akarsz, nem lehetsz fordítva. Ez az igazság, egy jó nő drága. Az emberek szájába akarsz kerülni, a nők az IBOPE-t akarják. Minden nap ajándékot akarnak, minden nap szórakozóhelyet, minden nap moziba akarnak menni, minden nap plázába akarnak menni. A nők elég okosak ahhoz, hogy sok gondnokságot akarjanak. Nincs útmenti, csak Motel első sorban. Manikűr, pedikűr nem akarja tudni a konyhát. Nincs értelme kétségbeesni. Nincs értelme kétségbeesni. Nincs olyan, hogy csúnya ember. Van egy ember pénz nélkül(4x)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp