Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • teodoro e sampaio – mulher boa

teodoro e sampaio – mulher boa

Dalszöveg és fordítás: teodoro e sampaio - mulher boa Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: teodoro e sampaio Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints teodoro e sampaio] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: teodoro e sampaio. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az mulher boa.

EREDETI

Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. A mulher que eu procuro. Não precisa ter beleza. O meu pai sempre dizia. Beleza não põe na mesa. Não que mulher de luxo. Pode ser mulher comum. Igual aquela que faz. O comercial do vinte e um. Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. . Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. A mulher que eu desejo. Pode até ser acanhada. E não use saia curta. E nem blusa decotada. Não precisa ser artista. Pode ser mulher comum. Igual aquela que faz. O comercial do vinte e um. Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. Tem tanta mulher boa. Por esse mundão afora. Tô procurando uma. E não achei até agora. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

FORDÍTÁS

Annyi jó nő van. Az egész világon. Keresek egyet. És még nem találtam egyet sem. Annyi jó nő van. Az egész világon. Keresek egyet. És még nem találtam egyet sem. A nő, akit keresek. Nem kell, hogy szép legyen. Apám mindig azt mondta. A szépség nem terít meg. Nem az a luxus nő. Lehet ő egy átlagos nő. Csakúgy, mint az, aki A huszonegy reklám. Annyi jó nő van. az egész világon. Keresek egyet. Még nem találtam egyet sem. Annyi jó nő van. Az egész világon. Keresek egyet. És mostanáig nem találtam egyet sem. Annyi jó nő van. Az egész világon. Keresek egyet. És mostanáig nem találtam egyet sem. Annyi jó nő van. Az egész világon. Keresek egyet. És még nem találtam egyet sem. A nő, akit akarok. Lehet, hogy félénk. És ne viseljen rövid szoknyát. És ne legyen mélyen kivágott blúz. Nem kell, hogy művész legyen. Lehet ő egy átlagos nő. Csakúgy, mint az, aki a... A huszonegy reklám. Annyi jó nő van. az egész világon. Keresek egyet. Még nem találtam egyet sem. Annyi jó nő van. Az egész világon. Keresek egyet. És mostanáig nem találtam egyet sem. Annyi jó nő van. Az egész világon. Keresek egyet. És még nem találtam egyet sem. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp