Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • tears for fears – me and my big ideas

tears for fears – me and my big ideas

Dalszöveg és fordítás: tears for fears - me and my big ideas Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: tears for fears Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints tears for fears] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: tears for fears. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az me and my big ideas.

EREDETI

Me and my big ideas. Won't wash away your tears. No one else seems to mind. That I'm not that kind. Go get a volunteer. We'll pay him well my dear. He will see inside your mind. Because he is that kind. It's a southern kind of heat. The shadows crack and start to creep. Conversation drag its feet. I wish we'd both been more discret. Like light that it caught between night and day. You're stuck between me and my. Me and my big ideas. Won't wash away your tears. No one else seems to mind. That I'm not that kind. Well they love you when you're weak. Bet they hate you to see this winning streak. It's that thing we call control. There's a deep frustration. Black thoughts. That are stuck between someone's ears. Like me and my big idea. So many strings to your bow. Why not let one go. In a way this dream is over. Blown away our four leaf clover. There's no reason why. There's just me and my. Me and my big ideas. Won't wash away your tears. No one else seems to mind. That I'm not that kind.

FORDÍTÁS

Én és a nagy ötleteim. Nem mossa el a könnyeidet. Úgy tűnik, senki mást nem zavar. Hogy én nem vagyok ilyen kedves. Menj, keress egy önkéntest. Jól megfizetjük, kedvesem. Belelát az elmédbe. Mert ő ilyen kedves. Ez a déli hőség. Az árnyékok megrepednek és kúszni kezdenek. A beszélgetés húzza a lábát. Bárcsak mindketten diszkrétebbek lettünk volna. Mint a fény, ami az éjszaka és a nappal között elkapott. Te megrekedtél köztem és az enyém között. Én és a nagy ötleteim között. Nem mossa el a könnyeidet. Úgy tűnik, senki mást nem zavar. Hogy én nem vagyok ilyen kedves. Hát szeretnek, amikor gyenge vagy. Fogadok, hogy utálnak, ha látják ezt a győzelmi sorozatot. Ez az a dolog, amit mi irányításnak hívunk. Mélységes frusztráció. Fekete gondolatok. Amik valakinek a füle közé szorulnak. Mint én és a nagy ötletem. Annyi húr van a vonódon. Miért nem engedsz el egyet. Bizonyos értelemben ennek az álomnak vége. Elfújta a négylevelű lóherét. Nincs rá okom, hogy miért. Csak én vagyok és az enyém. Én és a nagy ötleteim. Nem mossa el a könnyeidet. Úgy tűnik, senki mást nem zavar. Hogy én nem vagyok olyan kedves.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp