Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

Tarkan – Hatasız Kul Olmaz

Dalszöveg és fordítás: Tarkan - Hatasız Kul Olmaz Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: Tarkan Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints Tarkan] előadó nevének T kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: Tarkan. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az Hatasız Kul Olmaz.

EREDETI

Hatasız Kul Olmaz Hatamla Sev Beni Dermansız Dert Olmaz Dermana Sal Beni Kaybettim Kendimi Ne Olur Bul Beni Yoruldum Halim Yok Sen Gel De Al Beni Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni Sevenlerin Aşkına, Ne Olur Beni Sev Beni Bu Feryat Bu Hasret Öldürür Aşk Beni Uzaktan Olsa Da Razıyım Sev Beni Razıyım Sev Beni Ümitsiz Yaşanmaz Sevmemek Elde Mi Can Demek Sen Demek Gel De Gör Bende Mi Sözümde Sitem Var Kalpte Mi Dilde Mi Tez Elden Haber Ver O Gönlüm Elde Mi Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni Sevenlerin Aşkına Ne Olur Sev Beni 

FORDÍTÁS

Mindenki hibázhat, szeress engem a hibáimmal Bánat nélkül nincsen gyógymód, gyógyíts engem Elvesztem önmagamban, kérlek keress meg Nekem ehhez nincs erőm, gyere és vigyél magaddal Nem tudok üvölteni, hogy hallj engem A szerelmesek nevében kérlek szeress engem! Ez a kiáltás, ez a vágy, a szerelem megöl Távolról tudlak szeretni, szeress engem Lehetetlen remény és szerelem nélkül élni  A lélek fontos neked, gyere és ha még meg van nekem Szemrehányást teszek a szívemnek s a nyelvemnek Hadd tudjam meg azonnal, hogy a szív a tied lehet Nem tudok üvölteni, hogy hallj engem A szerelmesek nevében kérlek szeress engem! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp