Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

take that – giants

Dalszöveg és fordítás: take that - giants Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: take that Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints take that] előadó nevének t kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: take that. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az giants.

EREDETI

We're all giants, I can't believe it. We were giants all along. On the surface and all around us. We are giants, we are strong. I see you standing, see you dancing. On the pavement, in the park. We are giants, can you feel it. So much bigger than we thought. I think I might be heading out of body. I've gotta love, you've gotta love somebody. When I look in your eyes. I'm bigger than the night sky. As high as the sun, high as a storm. We are giants, we are giants. We are giants. There are giants across the water. There are giants heading home. In the middle of the madness. There are giants being born. I feel [?] glory. I've gotta love, you've gotta love somebody like you. When I look in your eyes. I'm bigger than the night sky. As high as the sun, high as a storm. We are giants, we are giants. When I look in your eyes. I'm bigger than the night sky. As high as the sun, high as a storm. We are giants, we are giants. We are giants in our hearts. We are giants, every one of us. We are giants in our hearts. We are giants, we are giants. When I look in your eyes. I'm bigger than the night sky. As high as the sun, high as a storm. We are giants, we are giants. We are giants. We are giants. As high as the sun, high as a storm. We are giants, we are giants. We are giants

FORDÍTÁS

Mindannyian óriások vagyunk, nem hiszem el. Mindvégig óriások voltunk. A felszínen és körülöttünk. Óriások vagyunk, erősek vagyunk. Látlak titeket állni, látlak titeket táncolni. A járdán, a parkban. Óriások vagyunk, érzed ezt. Sokkal nagyobbak, mint gondoltuk. Azt hiszem, talán ki fogok lépni a testemből. Szeretnem kell, szeretned kell valakit. Ha a szemedbe nézek. Nagyobb vagyok, mint az éjszakai égbolt. Magasan, mint a nap, magasan, mint a vihar. Óriások vagyunk, óriások vagyunk. Óriások vagyunk. Óriások vannak a víz túloldalán. Óriások tartanak hazafelé. Az őrület közepén. Óriások születnek. Érzem a dicsőséget. Szeretnem kell, szeretned kell valakit, mint te. Amikor a szemedbe nézek. Nagyobb vagyok, mint az éjszakai égbolt. Magasan, mint a nap, magasan, mint a vihar. Óriások vagyunk, óriások vagyunk. Amikor a szemedbe nézek. Nagyobb vagyok, mint az éjszakai égbolt. Magasan, mint a nap, magasan, mint a vihar. Óriások vagyunk, óriások vagyunk. Óriások vagyunk a szívünkben. Óriások vagyunk, mindannyian. Óriások vagyunk a szívünkben. Óriások vagyunk, óriások vagyunk. Amikor a szemetekbe nézek. Nagyobb vagyok, mint az éjszakai égbolt. Magasan, mint a nap, magasan, mint a vihar. Óriások vagyunk, óriások vagyunk. Óriások vagyunk. Óriások vagyunk. Magasan, mint a nap, magasan, mint a vihar. Óriások vagyunk, óriások vagyunk. Óriások vagyunk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp