Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • S
  • >
  • Super girl & romantic boys – Tylko korytarze

Super girl & romantic boys – Tylko korytarze

Dalszöveg és fordítás: Super girl & romantic boys - Tylko korytarze Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: Super girl & romantic boys Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints Super girl & romantic boys] előadó nevének S kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: Super girl & romantic boys. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az Tylko korytarze.

EREDETI

Za oknem zima już od lat - dni bez słońca tak długo ciągną się. Jest gęsta mgła i światła brak. Mówisz mi, że z nudów można zabić się - kretyński żart i nie śmieszy mnie. Znowu nie możesz w nocy spać. Mówisz mi, że wszystko boli cię, bo w sercu masz odłamki szkła. Ten koszmar zawsze z tobą jest - Królowa Śniegu odeszła gdzieś. Są takie dni - nie mówisz nic. Przychodzisz i po prostu kładziesz się. I nie chcę wtedy ciebie znać. Krzyczysz w powietrze - nie zrozum mnie źle, ja po prostu już nie chcę budzić się. Jesteś jak dom, gdzie korytarze tylko są. Ściany bez okien - ucieczki nie ma stąd. Jedyna droga, którą chcesz iść to znaleźć klucz do drzwi, za którymi nie ma nic. 

FORDÍTÁS

Az ablakon túl már sok éve tél van - hosszan mennek a napok napsütés nélkül.
Sűrű köd van és hiányzik a fény.
Azt mondod, hogy megöl az unalom - ostoba vicc ami nem nevettet. Megint nem tudsz éjjelente aludni. Azt mondod, hogy mindened fáj, mert a szívedben üvegszilánkok vannak.
Ez a rémálom örökké veled van - Jégkirálynő elment valahova. Vannak olyan napok, mikor nem mondasz semmit. Megjössz és egyből lefekszel. Olyankor nem akarlak ismerni. Kiabálsz a levegőbe - ne érts félre, egyszerűen csak nem akarok felébredni. Olyan vagy mint egy ház, amiben csak folyosók vannak. Falak ablak nékül - nincs menekvés innen.
Az egyetlen út, amin járni akarasz - megtalálni a kulcsot az ajtóhoz, ami mögött nincs semmi. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *