Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • S
  • >
  • suellen lima – deus é com você

suellen lima – deus é com você

Dalszöveg és fordítás: suellen lima - deus é com você Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: suellen lima Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints suellen lima] előadó nevének s kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: suellen lima. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az deus é com você.

EREDETI

Deus é com você, Deus é com você. Quem não acreditava vai ter que dizer. Deus é com você, Deus é com você. O inimigo vai saber que Deus é com você. A contagem regressiva já vai começar. Uma mudança de vida vai acontecer. Localize a pulsação e comece a contar. Sua sede de vitória vai prevalecer. Determino que o Deus que foi com Abraão. Ele muda o seu nome se preciso for. O vocabulário dele traz língua do céu. Ele escreve sem caneta e sem usar papel. Troca as letras do seu nome pra você vencer. Ele muda o derrotado pra abençoado. Faz o esquecido ser lembrado por nações. Tem poder pra encontrar o que estava perdido. Traz quem era humilhado pra exaltação. Faz um simples desprezado ser especial. Ele transforma uma pedra em uma fortaleza. Já provou ao mundo que é o grande general. Nessa troca do seu nome pode ter certeza. O que antes foi, não vai ser mais. Seus dias de prova ficaram pra trás. O que antes foi, pode esquecer. Nessa vida foi provado, Deus é com você. Deus é com você, Deus é com você. Quem não acreditava vai ter que dizer. Deus é com você, Deus é com você. Nessa vida foi provado, Deus é com você

FORDÍTÁS

Isten veled van, Isten veled van. Azok, akik nem hittek, azt fogják mondani. Isten veled van, Isten veled van. Az ellenség tudni fogja, hogy Isten veled van. A visszaszámlálás megkezdődik. Az életedben változás fog bekövetkezni. Keresse meg az impulzust, és kezdje el számolni. A győzelmi vágyad győzedelmeskedni fog. Meghatározom, hogy az Isten, aki Ábrahámmal ment. Ha kell, megváltoztatja a nevét. Az ő szókincse az égből hozott nyelvet hozza. Toll és papír nélkül ír. Megváltoztatja a neved betűit, hogy legyőzd. A legyőzötteket áldottra változtatja. Ő teszi, hogy a nemzetek emlékezzenek az elfeledettekre. Megvan a hatalma, hogy megtalálja az elveszetteket. A megalázottakat felmagasztalja. Különlegessé teszi az egyszerű megvetetteket. A követ erőddé változtatja. Bebizonyította a világnak, hogy ő a nagy hadvezér. Ebben a névváltoztatásban biztosak lehetünk. Ami egyszer volt, nem lesz többé. A nehéz napok már mögötted vannak. Ami egyszer volt, azt elfelejtheted. Ebben az életben bebizonyosodott, hogy Isten veled van. Isten veled van, Isten veled van. Azok, akik nem hittek, azt fogják mondani. Isten veled van, Isten veled van. Ebben az életben bebizonyosodott, hogy Isten veled van.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp