Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • S
  • >
  • stray cats – rumble in brighton

stray cats – rumble in brighton

Dalszöveg és fordítás: stray cats - rumble in brighton Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: stray cats Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints stray cats] előadó nevének s kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: stray cats. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az rumble in brighton.

EREDETI

Well there's the rockabilly cats with their pomps real high. Wearing black drape coats, all real gone guys. The cool skinheads with roll up jeans. Looking real tough and mighty mean. There's a rumble in Brighton tonight. Ringside seats for the neighborhood fight,. There ain't a Godddamn thing that the cops can do,. There's a rumble in Brighton tonight.. They sew fish hooks under their colars,. Got razors in their shoes. "Go cat go" is their battle cry. World War Three is starting to brew. Well, the skinheads all use black jacks. And they're looking mighty mean. They got chains wrapped around their fingers. And their heads are all shaven clean. There's a rumble in Brighton tonight. Ringside seats for the neighborhood fight,. There ain't a Goddamn thing that the cops can do,. There's a rumble in Brighton tonight.. Well there ain't a man left standing,. So let's all go grab a beer. No team is a winner. So we'll see you all next year. There's a rumble in Brighton tonight. Ringside seats for the neighborhood fight,. There ain't a Goddamn thing that the cops can do,. There's a rumble in Brighton tonight.. Rumble in Brighton tonight. Rumble on the beach tonight,. Rumble in Brighton tonight. Rumble on the beach tonight,. Well man there ain't a Goddamn thing that the cops can do,. So line back up for a side line view. Ringside seats for the neighborhood fight. There's a rumble in Brighton tonight.

FORDÍTÁS

Nos, ott vannak a rockabilly macskák, akiknek a pompájuk nagyon magasan van. Fekete drapériás kabátot viselnek, mind igazi elment fickók. A menő skinheadek felhajtott farmerben. Nagyon keményen és gonoszul néznek ki. Brightonban ma este dübörögni fog. A ring szélén ülők a szomszédsági harcra,... A zsaruk semmit sem tehetnek... Ma este dulakodás lesz Brightonban... Halhorgot varrnak a nyakuk alá,... A cipőjükben borotva van. "Gyerünk, macska, gyerünk", ez a csatakiáltásuk. A harmadik világháború kezd kibontakozni. Nos, a skinheadek mind fekete bubit használnak. És nagyon gonosznak tűnnek. Láncot tekertek az ujjaik köré. És a fejüket mind leborotválták. Brightonban ma este dübörögni fognak. A ring széléről nézheted a szomszédok harcát. A zsaruk semmit sem tehetnek... Ma este Brightonban dübörög a harc... Nos, egy ember sem maradt talpon... Úgyhogy menjünk, igyunk egy sört. Egyik csapat sem győztes. Jövőre találkozunk. Ma este Brightonban lesz a csata. A ring széléről nézhetitek a szomszédsági harcot... A zsaruk semmit sem tehetnek... Ma este Brightonban dübörög a harc... Ma este dulakodás lesz Brightonban. Rumble on the beach tonight. Dübörgés Brightonban ma este. Rumble on the beach tonight... Hát ember, a zsaruk semmit sem tehetnek... Úgyhogy álljatok vissza a sorba, és nézzétek meg az oldalsó vonalat. A ring széléről nézhetitek meg a szomszédok harcát. Ma este dulakodás lesz Brightonban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp