Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

skillet – you’re the one

Dalszöveg és fordítás: skillet - you're the one Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: skillet Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints skillet] előadó nevének s kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: skillet. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az you're the one.

EREDETI

You love me like no other. You have been the Savior of my life. You know my weakness. You see me beautiful - through your eyes..... (Chorus:). And you're the one that I need,. The one who makes me complete.. And you're the one who is strong,. when I am crying and weak.. And you're the one that I love,. the one who never gives up.. And you're the one that I - need. you're the one. you're the one. You love me like no other,. You make it easy for my heart to believe.. And when I'm drowning,. You're all the way to rescue me...... (Chorus). I carry all without knowing ow,. I never need as I'm needing now.... He loves me like no other.... You're the one. (Chorus)

FORDÍTÁS

Úgy szeretsz engem, mint senki más. Te voltál életem Megváltója. Ismered gyengeségemet. Gyönyörűnek látsz engem - a te szemeden keresztül..... (Kórus:). És te vagy az, akire szükségem van,. Az, aki teljessé tesz engem.. És te vagy az, aki erős,.. amikor én sírok és gyenge vagyok.. És te vagy az egyetlen, akit szeretek,.. az egyetlen, aki soha nem adja fel.. És te vagy az egyetlen, akire szükségem van. Te vagy az egyetlen. Te vagy az egyetlen. Te vagy az egyetlen. Te szeretsz engem, mint senki más. Könnyű elhinni a szívemnek... És amikor fuldoklom,... Te vagy az egész út, hogy megments engem...... (Kórus). Mindent cipelek, anélkül, hogy tudnám, hogy hogyan,. Soha nem kell úgy, ahogy most kell.... Úgy szeret engem, mint senki más.... Te vagy az egyetlen. (Kórus)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp