Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

sia – black & blue

Dalszöveg és fordítás: sia - black & blue Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: sia Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints sia] előadó nevének s kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: sia. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az black & blue.

EREDETI

Break down, tears fall to the ground. Tell myself: Do it, nothing can be found. When you're a fighter. You're a fighter. You're a fighter, fight on baby. Some days I'm sure I've lost the faith. Some days I cannot find my faith. But I just fight on. I just fight on. I just fight on baby, baby. And I am a wounded warrior. And now that the enemy is close and in. I am a wounded warrior. Looking for someone to let me in. Black and blue, I'm begging you. Take me in, I'm surrendering. Black and blue, but if I'm with you. If I'm with you, I'll live to fight althrough. I'll let go, walking into the unknown. If I surrender, if I lay my arms down. Am I a fighter?. Am I a fighter?. Cause I've been fighting so long baby. And I am a wounded warrior. And now that the enemy is close and in. I am a wounded warrior. Looking for someone to let me in. Black and blue, I'm begging you. Take me in, I'm surrendering. Black and blue, but if I'm with you. If I'm with you, I'll live to fight althrough. I am a wounded warrior. Now that the enemy is close and in. I am a wounded warrior. Looking for someone to let me in. I am a wounded warrior. Now that the enemy is close and in. Close and in. Looking for someone to let me in, oh. Black and blue, I'm begging you. Take me in, I'm surrendering. Black and blue, but if I'm with you. If I'm with you, I'll live to fight althrough

FORDÍTÁS

Összeomlik, könnyek hullanak a földre. Mondom magamnak: Csináld meg, nem lehet semmit sem találni. Amikor harcos vagy. Harcos vagy. Harcos vagy, harcolj tovább bébi. Néha biztos vagyok benne, hogy elvesztettem a hitem. Vannak napok, amikor nem találom a hitemet. De én csak küzdök tovább. Csak harcolok. Csak harcolok, bébi, bébi. És én egy sebesült harcos vagyok. És most, hogy az ellenség közel van és bent van. Sebesült harcos vagyok. Keresek valakit, aki beenged. Fekete és kék, könyörgöm neked. Fogadjatok be, megadom magam. Fekete és kék, de ha veled vagyok. Ha veled vagyok, tovább élek, hogy tovább harcoljak. Elengedem, az ismeretlenbe sétálok. Ha megadom magam, ha leteszem a fegyvert. Harcos vagyok? Harcos vagyok? Mert már olyan régóta harcolok, bébi. És én egy sebesült harcos vagyok. És most, hogy az ellenség közel van és bent. Sebesült harcos vagyok. Keresek valakit, aki beenged. Fekete és kék, könyörgöm neked. Fogadjatok be, megadom magam. Fekete és kék, de ha veled vagyok. Ha veled vagyok, tovább élek, hogy tovább harcoljak. Sebesült harcos vagyok. Most, hogy az ellenség már közel van. Sebesült harcos vagyok. Keresek valakit, aki beenged. Sebesült harcos vagyok. Most, hogy az ellenség közel és bent van. Közel és bent. Keresek valakit, aki beenged, oh. Fekete és kék, könyörgöm neked. Fogadjatok be, megadom magam. Fekete és kék, de ha veled vagyok. Ha veled vagyok, megélem a harcot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp