Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • S
  • >
  • sambora richie – father time

sambora richie – father time

Dalszöveg és fordítás: sambora richie - father time Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: sambora richie Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints sambora richie] előadó nevének s kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: sambora richie. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az father time.

EREDETI

Father time. I couldn't make her wanna stay. I couldn't seem to find the words to say. Now I have to live in yesterday. Father time. I thought that you were on my side. I thought that I could keep our love alive. I thought that I could keep her satisfied. The clock keeps tickin' and I keep on thinkin' 'bout you. I'm knockin' at the door of your heart but I can't break through. Father time. Grant me just another day. Of our love I tried to make her stay. Father time. Don't tell me it's too late. All my life you know that I would wait. Father time. Now she's gone. She didn't even say good-bye. I guess she didn't have the heart to try. She didn't even have the guts to lie. Father time. Only you can turn the page. And close the curtain on this empty stage. Only you can take my pain away. And my heart keeps breakin' and my body keeps aching for you. It's time to hold on but there's nothin' left to hold on to. Father time. Grant me just another day. Of our love I tried to make her stay. Father time. Don't tell me it's too late. All my life you know that I would wait. Father time. Father, father can't you see I'm depending on you. I'm dying at the door to your heart and I can't break through. Father time. Grant me just another day. Of our love I tried to make her stay. Father time. Don't tell me it's too late. All my life you know that I would wait. Father time. She's your child make her mine. Father time.

FORDÍTÁS

Apa ideje. Nem tudtam rávenni, hogy maradjon. Nem találtam a szavakat, amiket mondhatnék. Most a tegnapban kell élnem. Apám ideje. Azt hittem, hogy az én oldalamon állsz. Azt hittem, hogy életben tudom tartani a szerelmünket. Azt hittem, hogy elégedetté tudom tenni. Az óra tovább ketyeg, én meg csak rád gondolok. Kopogtatok a szíved ajtaján, de nem tudok betörni. Apa idő. Adj nekem még egy napot. Szerelmünkből próbáltam őt maradásra bírni. Apa idő. Ne mondd, hogy már túl késő. Egész életemben tudtad, hogy várnék. Apám, az idő. Most már elment. Még csak el sem köszönt. Azt hiszem, nem volt szíve megpróbálni. Még hazudni sem volt mersze. Apám ideje. Csak te tudsz lapozni. És becsukhatod a függönyt ezen az üres színpadon. Csak te tudod elvenni a fájdalmamat. És a szívem továbbra is megszakad, és a testem továbbra is fáj érted. Itt az idő, hogy kitartsak, de már nincs mibe kapaszkodni. Apa idő. Adj nekem még egy napot. Szerelmünkből próbáltam őt maradásra bírni. Apa idő. Ne mondd, hogy már túl késő. Egész életemben tudtad, hogy várnék. Apám, az idő. Apa, apa, nem látod, hogy függök tőled? Meghalok a szíved ajtajánál, de nem tudok betörni. Apa idő. Adj nekem még egy napot. Szerelmünkből próbáltam őt maradásra bírni. Apa idő. Ne mondd, hogy már túl késő. Egész életemben tudtad, hogy várnék. Apám, az idő. Ő a te gyereked, tedd őt az enyémémmé. Apám ideje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp