Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

sambo – andança

Dalszöveg és fordítás: sambo - andança Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: sambo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints sambo] előadó nevének s kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: sambo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az andança.

EREDETI

Vim, tanta areia andei. Da lua cheia eu sei. Uma saudade imensa. Vagando em verso eu vim. Vestido de cetim. Na mão direita, rosas. Vou levar. Olha a lua mansa... (me leva amor). Se derramar. Ao luar descansa. Meu caminhar... (amor). Meu olhar em festa... (me leva amor). Se fez feliz. Lembrando a seresta. Que um dia eu fiz. (Por onde for quero ser seu par). Já me fiz a guerra... (me leva amor). Por não saber. Que esta terra encerra. Meu bem-querer... (amor). E jamais termina. Meu caminhar... (me leva amor). Só o amor me ensina. Onde vou chegar. (Por onde for quero ser seu par). Rodei de roda, andei. Dança da moda, eu sei. Cansei de ser sozinha. Verso encantado, usei. Meu namorado é rei. Nas lendas do caminho. Onde andei. No passo da estrada... (me leva amor). Só faço andar. Tenho meu amor. Pra me acompanhar... (amor). Vim de longe léguas. Cantando eu vim... (me leva amor). Vou, não faço tréguas. Sou mesmo assim. (Por onde for quero ser seu par). Já me fiz a guerra... (me leva amor). Por não saber. Que esta terra encerra... (amor). Meu bem-querer. E jamais termina. Meu caminhar... (me leva amor). Só o amor me ensina. Onde vou chegar. (Por onde for quero ser par)

FORDÍTÁS

Jöttem, annyi homok, hogy gyalogoltam. A teliholdról tudom. Hatalmas vágyakozás. Versben vándorolva jöttem. Szaténba öltözve. A jobb kezemben rózsák. Elviszem őket. Nézd a mozdulatlan holdat... (take me love). Ha kiömlik. A holdfényben pihenés. Az én sétám... (szerelem). A szemem az ünneplésben... Vigyél el, szerelmem. Boldog vagyok. Emlékezve a szerenádra Egyszer már megtettem. (Bárhová megyek, a társad akarok lenni). Voltam háborúban... (Take me love). Mert nem tudtam. Hogy ez a föld tartogat Szerelmem... (szerelem). És soha nem ér véget. Az én sétám Visz engem szeretettel. Csak a szerelem taníthat meg Hová megyek. Bárhová megyek, a társad akarok lenni. Pörgettem a kereket, sétáltam. Divatos tánc, tudom. Belefáradtam az egyedüllétbe. Az elvarázsolt verset használtam. A barátom a király. Az út legendáiban. Ahol sétáltam. Az út lépcsőjén... (szerelembe vesz engem). Én csak sétálok. Megvan a szerelmem Hogy elkísérjen... (szerelem). Mérföldekről jöttem. Énekelve jöttem... (Vigyél engem, szerelmem). Megyek, soha nem adom fel. Én is ilyen vagyok. (Bárhová megyek, a társad akarok lenni). Háborút indítottam magam ellen... (szerelembe vesz engem). Mert nem tudtam, hogy Hogy ez a föld tartogat... (szerelem). Szerelmem És soha nem ér véget Az én sétám (szerelembe vesz engem). Csak a szerelem taníthat meg Hová fogok menni. (Bárhová megyek, együtt akarok lenni)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp