Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • R
  • >
  • roupa nova – tudo que você podia ser

roupa nova – tudo que você podia ser

Dalszöveg és fordítás: roupa nova - tudo que você podia ser Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: roupa nova Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints roupa nova] előadó nevének r kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: roupa nova. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tudo que você podia ser.

EREDETI

Com o sol e chuva você sonhava. Que ia ser melhor depois. Você queria ser o grande herói das estradas. Tudo que você queria ser. Sei um segredo. Você tem medo, só pensa agora em voltar. Não fala mais na bota e no anel de zapata. Tudo que você devia ser, sem medo!. E não se lembra mais de mim. Você não quis deixar que eu falasse de tudo. Tudo que você podia ser, na estrada. Ah! Sol e chuva na sua estrada. Mas não importa, não faz mal. Você ainda pensa e é melhor do que nada. Tudo que você consegue ser, ou nada!. Mas não importa, não faz mal. Você ainda pensa e é melhor que nada. Tudo que você consegue ser, ou nada!

FORDÍTÁS

A nap és az eső, amit álmodtál Hogy később jobb lesz. Az utak nagy hőse akartál lenni. Minden, ami lenni akartál Tudok egy titkot. Félsz, most csak arra tudsz gondolni, hogy visszamész. Nincs többé szó a csizmáról és a zapata-gyűrűről. Mindent, aminek lenned kell, félelem nélkül! És már nem emlékszel rám. Nem akartad, hogy mindenről beszéljek. Minden, ami csak lehetsz, az úton. Nap és eső az utadon. De nem számít, minden rendben van. Még mindig gondolkodsz, és ez jobb, mint a semmi. Minden, ami csak lehetsz, vagy semmi! De nem számít, nem fáj. Még mindig gondolkodsz, és jobb vagy a semminél. Minden, ami csak lehetsz, vagy semmi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp