Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • R
  • >
  • robbie williams – not of this earth

robbie williams – not of this earth

Dalszöveg és fordítás: robbie williams - not of this earth Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: robbie williams Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints robbie williams] előadó nevének r kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: robbie williams. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az not of this earth.

EREDETI

Not of this Earth. You’ve changed places with the Sun. I know that you’re the one. I love what we’ve become. Not of this earth. I wear you like a shroud. I know I make you proud. You done your crying now. She is not of this earth. And I no longer need to search. If I ever leave this World. You will have a song to sing. So you know what you were. Not of this Earth. She keep walking down my lane. I’ve learned to laugh again. Like a muff to a flame. Not of this Earth. Not surprised we’re unashamed. She’s gonna have to change your name. They will know that we’re the same. She is not of this Earth. And I believed we’ve seen the worst. If I ever leave this world. You will have a song to sing. So you know what you were. (Not of this Earth). Better get used to the smile. (Not of this Earth). Gonna be around for awhile. (Not of this Earth). Spent too much time being cursed. (Not of this Earth). Not of this Earth. You changed places with the Sun. I know that you’re the one. I love what we’ve become. Not of this earth. I wear you like a shroud. I know I made you proud. (I know I made you proud). You done your crying now. (Not of this Earth …).

FORDÍTÁS

Nem e földi. Helyet cseréltél a Nappal. Tudom, hogy te vagy az igazi. Szeretem, amivé váltunk. Nem e földi. Úgy visellek, mint egy leplet. Tudom, hogy büszke vagy rám. A sírásodat már befejezted. Ő nem e földről való. És nem kell tovább keresnem. Ha valaha is elhagyom ezt a világot. Lesz egy dal, amit énekelhetsz. Hogy tudd, mi voltál. Nem e földi. Tovább sétál az utamon. Újra megtanultam nevetni. Mint mufurc a lángot. Nem e földi. Nem meglepő, hogy nem szégyenkezünk. Meg kell változtatnia a nevedet. Tudni fogják, hogy egyformák vagyunk. Ő nem e Földről való. És azt hittem, hogy a legrosszabbat láttuk. Ha valaha is elhagyom ezt a világot. Lesz egy dal, amit elénekelhetsz. Hogy tudd, mi voltál. (Nem e földi). Jobb, ha hozzászoksz a mosolyhoz. (Nem e földi). Itt leszel még egy darabig. (Nem e földi). Túl sok időt töltött átkozottként. (Not of this Earth). Nem e földi. Helyet cseréltél a Nappal. Tudom, hogy te vagy az egyetlen. Szeretem azt, amivé váltunk. Nem erről a Földről. Úgy visellek, mint egy leplet. Tudom, hogy büszke vagy rám. (Tudom, hogy büszkévé tettelek). Most már befejezted a sírást. (Nem e földi ...).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp