Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • R
  • >
  • rio negro e solimoes – alô, meu coração

rio negro e solimoes – alô, meu coração

Dalszöveg és fordítás: rio negro e solimoes - alô, meu coração Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: rio negro e solimoes Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints rio negro e solimoes] előadó nevének r kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: rio negro e solimoes. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az alô, meu coração.

EREDETI

Ela sorri de um jeito. Assim tão gostosinho,. Quando fala que me ama. Louco por carinho,. Ela me diz bemzinho. Assim a gente quebra a cama. E eu que já não gosto,. Viro escravo dela,. Tudo que ela quer eu dou. Que nem cachorro magro,. Grudado na costela. Onde ela vai eu vou. Alô, alô, alô meu coração. É o seu amor falando. Eu tô, eu tô doidinho de paixão. E anoite eu tô chengado (2x). Não sei viver sem ela,. E o carinho dela,. Nem por um milhão eu vendo. As horas vão passando,. a gente vai se amando. E nosso amor vai so crescendo. Ela tem um jeito que faz a minha cuca. E a gente so no aí aí aí. Quando ela diz amor,. Você me poe maluca. Ai amigo a casa cai. Alô, alô, alô meu coração. É o seu amor falando. Eu tô, eu tô doidinho de paixão. E anoite eu tô chengado (3x). Uhhhhh...(2x)

FORDÍTÁS

Valahogy elmosolyodik. Ez olyan édes. Amikor azt mondja, hogy szeret engem. Őrülten szerelmes,. Olyan kedvesen mondja nekem. Így hát széttörjük az ágyat. És már nem szeretem. A rabszolgája leszek. Mindent megadok neki, amit csak akar. Mint egy sovány kutya. A bordáihoz tapadva. Ahová ő megy, oda én is megyek. Helló, helló, helló, helló szívem. A szerelme beszél belőle. Megőrülök a szenvedélytől. Éjszaka pedig őrült vagyok (2x). Nem tudok nélküle élni. És a szerelme. Egy millióért sem adnám el. Az órák telnek, mi pedig tovább szeretjük egymást. És a szerelmünk csak növekszik. Olyan a módszere, amitől elborul a fejem. És mi csak ülünk ott. Amikor azt mondja, szerelem. az őrületbe kergetsz. Barátom, a ház összedől. Helló, helló, helló, helló szívem. A szerelmed beszél belőled. Megőrülök a szenvedélytől. És éjszaka szerelmes vagyok (3x). Uhhhhhhhh...(2x)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp