Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

ricky martin – life

Dalszöveg és fordítás: ricky martin - life Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ricky martin Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ricky martin] előadó nevének r kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ricky martin. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az life.

EREDETI

Life, it's the only thing that you get for free. Free is what we all want to be. Take a walk around the block til you see. Everything you want life to be. Tell your mother, beg your father. Respect your sister, talk to your brother. Don't wait don't bother, don't try to save it. Sooner or later, you will discover. Oh life is for sure, but it's for sure,. you can make it (2X). It's the love alive gets that is both. Love it's the only dream in my heart and soul. Easier to dream than it is to cry. When you're in love goodbye. Tell your mother, beg your father. Respect your sister, talk to your brother. Don't wait don't bother, don't try to save it. Sooner or later, you will discover. Oh life is for sure, but it's for sure,. you can make it (2X). Beg your father. don't wait don't bother,. Sooner or later, you will discover. you will discover. Tell your mother,. Respect your sister, talk to your brother. Don't wait don't bother,. you will discover. Tell your mother,. Respect your sister,. Don't wait don't bother. You will discover. Go thank your mother, thank your father

FORDÍTÁS

Az élet az egyetlen dolog, amit ingyen kapunk. Mindannyian szabadok akarunk lenni. Sétálj egyet a háztömb körül, amíg meg nem látod. Mindent, amilyennek az életet szeretnéd. Mondd el anyádnak, könyörögj apádnak. Tiszteld a húgodat, beszélj a bátyáddal. Ne várj, ne fáradj, ne próbáld megmenteni. Előbb vagy utóbb rájössz. Ó az élet biztos, de az biztos,. meg tudod csinálni (2X). Ez a szeretet élve kapja, hogy mindkettő. Szerelem ez az egyetlen álom a szívemben és a lelkemben. Könnyebb álmodni, mint sírni. Ha szerelmes vagy búcsúzz el. Mondd meg anyádnak, könyörögj apádnak. Tiszteld a húgodat, beszélj a bátyáddal. Ne várj ne fáradj, ne próbáld megmenteni. Előbb-utóbb úgyis rájössz. Ó az élet biztos, de az biztos,. meg tudod csinálni (2X). Könyörögj apádnak. ne várj ne fáradj,. Előbb vagy utóbb, de rá fogsz jönni. rá fogsz jönni. Mondd meg anyádnak. Tiszteld a húgodat, beszélj a bátyáddal. Ne várj, ne törődj vele,... rá fogsz jönni. Mondd meg anyádnak. Tiszteld a húgodat. Ne várj, ne törődj vele. Rá fogsz jönni. Menj, köszönd meg anyádnak, köszönd meg apádnak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp