Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • R
  • >
  • renato russo – não ditas por mim

renato russo – não ditas por mim

Dalszöveg és fordítás: renato russo - não ditas por mim Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: renato russo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints renato russo] előadó nevének r kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: renato russo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az não ditas por mim.

EREDETI

Não Ditas por Mim. /ABORTO ELÉTRICO, RENATO RUSSO/. Tratado por pessoa. Ou ouvindo sua voz. E podendo me tocar. Mas eu sempre estou do seu lado. Pensamentos não são concretos. Não são reais. Falando o que eu sentia. Estar ali com você. Tão carente,Você deve estar precisando de mim. Um dia quem sabe eu vou me encontrar em você, serei seus movimentos, lerei seu pensamentos...Aquele seu jeito louco. Entrando em melodias,Talvez vibrações. Talvez são coisas não ditas por mim. Não ditas por mim. É tão deserto o meu caminho. Ainda passarei por você. Quanto tempo eu espero. Em poder mais esperar. Não entendo tanto, mais o que fazer?. O que fazer?Se eles não me conhecem,. Faz quanto tempo que eu estou aqui?. Não ditas por mim. Não ditas por mim

FORDÍTÁS

Nem én mondtam /ABORTO ELÉTRICO, RENATO RUSSO/. Személy szerint kezelve. Vagy hallani a hangodat. És hogy megérinthetsz. De én mindig a te oldaladon állok. A gondolatok nem konkrétak. Nem valódiak. Beszélni arról, amit éreztem. Ott lenni veled. Annyira szükséged van rám, hogy biztosan szükséged van rám. "Egy nap talán megtalálom magam benned, a mozdulataid leszek, olvasok a gondolataidban..." "Az az őrült módszereid. "Belépő dallamok, talán rezgések... Talán olyan dolgok, amiket nem én mondtam. Nem mondtam ki. "Az én utam olyan kihalt... "Még mindig elmegyek melletted... Meddig várok. Nem tudok tovább várni Annyira nem értem, de mit tegyek? Mit tegyek? Ha nem ismernek engem. Mióta vagyok itt? Kimondatlanul is. Kimondatlanul is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp