Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • R
  • >
  • renata motta – brinquedo novo

renata motta – brinquedo novo

Dalszöveg és fordítás: renata motta - brinquedo novo Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: renata motta Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints renata motta] előadó nevének r kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: renata motta. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az brinquedo novo.

EREDETI

Olha eu não sou brinquedo novo de ninguém. Veja bem é melhor a gente ir parando por aqui. Pra não se magoar mais, eu vou te deixar em paz. Mas vou seguir em frente, vou conhecer gente. Vou viver amores, vou provar sabores. E se você quiser saber. Eu nem sinto pena, pena é muito forte. Eu não te amo mais, mais te desejo sorte. E ver se tenta me esquecer. Porque eu já fiz o mesmo por você. Refrão. Então não me ligue mais, porque te arranquei de mim. E agora que acabou, você não aceita o fim. E só porque me perdeu, você quer falar de amor. Desmanche esse sorriso que a palhaça aqui cansou. Solo. Mas vou seguir em frente, vou conhecer gente. Vou viver amores, vou provar sabores. E se você quiser saber. Eu nem sinto pena, pena é muito forte. Eu não te amo mais, mais te desejo sorte. E ver se tenta me esquecer. Porque eu já fiz o mesmo por você

FORDÍTÁS

Nézd, én nem vagyok senki új játékszere. Nézd, jobb, ha itt megállunk. Hogy többé ne sérülj meg, békén hagylak. De továbblépek, találkozom emberekkel. Megtapasztalom a szerelmet, megízlelem az ízeket. És ha tudni akarod. Még csak nem is sajnálom, a sajnálat túl erős. Már nem szeretlek, de sok szerencsét kívánok. És meglátjuk, hogy megpróbálsz-e elfelejteni engem. Mert én már megtettem ugyanezt érted. Kórus. Szóval ne hívj többé, mert elszakítottalak magamtól. És most, hogy vége, nem tudod elfogadni a végét. És csak azért, mert elvesztettél, a szerelemről akarsz beszélni. Töröld le a mosolyt az arcodról, a bohócnak itt elege van. Szóló. De tovább fogok lépni, találkozni fogok emberekkel. Megtapasztalom a szerelmet, ízeket fogok kóstolni. És ha tudni akarod. Még csak nem is sajnálom, a sajnálat túl erős. Már nem szeretlek, de sok szerencsét kívánok. És meglátjuk, hogy megpróbálsz-e elfelejteni engem. Mert én már megtettem ugyanezt érted.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp