Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

queen – killer queen

Dalszöveg és fordítás: queen - killer queen Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: queen Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints queen] előadó nevének q kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: queen. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az killer queen.

EREDETI

She keeps Möet et Chandon. in her pretty cabinet. 'Let them eat cake' she says. Just like Marie Antoinette. A built-in remedy. for Khrushchev and Kennedy. And anytime an invitation. you can't decline. Caviar and cigarettes. well versed in etiquette. Extraordinarily nice. She's a killer queen. gunpowder gelatine. Dynamite with a laser beam. Guaranteed to blow your mind. Anytime.. Recommended at the price. Insatiable an appetite. wanna try?. To avoid complications. She never kept the same address. In conversation. she spoke just like a baroness. Met a man from China. went down to Geisha Minah. Then again incidentally. if you're that way inclined (she's a. killer queen). Perfume came naturally from Paris (naturally). For cars she couldn't care less. Fastidious and precise. She's a killer queen. gunpowder gelatine. Dynamite with a laser beam. Guaranteed to blow your mind. Anytime. Drop of a hat she's as willing as. playful as a pussy cat. Then momentarily out of action. Temporarily out of gas. To absolutely drive you wild, wild.... She's all out to get you. She's a killer queen. gunpowder gelatine. Dynamite with a laser beam. Guaranteed to blow your mind. Anytime. Recommended at the price. Insatiable an appetite wanna try?

FORDÍTÁS

A Möet et Chandon-t tartja a csinos szekrényében. "Hadd egyenek tortát", mondja. Akárcsak Marie Antoinette. Hruscsovnak és Kennedynek is beépített orvosság. És bármikor, amikor egy meghívást nem lehet visszautasítani. Kaviár és cigaretta. Jól ismeri az etikettet. Rendkívül kedves. Gyilkos királynő. Puskaporos zselatin. Lézersugaras dinamit. Garantáltan feldobja az agyadat. Bármikor. Ajánlott áron. Kielégíthetetlen étvágyú. Kipróbálod? A komplikációk elkerülése érdekében. Soha nem tartotta meg ugyanazt a címet. Beszélgetés közben úgy beszélt, mint egy bárónő. Találkozott egy kínai férfival, aki lement Minah gésához. Aztán megint csak mellékesen. ha arra hajlamos vagy (ő egy. gyilkos királynő). Parfüm természetesen Párizsból jött (természetesen). Az autókkal nem tudott kevésbé törődni. Igényes és precíz. Ő egy gyilkos királynő. puskaporos zselatin. Lézersugaras dinamit. Garantáltan felrobbantja az agyadat. Bármikor. Egy pillanat alatt olyan készséges és játékos, mint egy cicamica. Aztán egy pillanatra kiesik a cselekvésből. Átmenetileg kifogyott a benzin. Hogy teljesen megvadítson, vad .... Mindent megtesz, hogy elkapjon téged. Ő egy gyilkos királynő. puskaporos zselatin. Lézersugaras dinamit. Garantáltan felrobbantja az agyadat. Bármikor. Ajánlott áron. Kielégíthetetlen étvágya van, szeretné kipróbálni?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp