Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • P
  • >
  • primal scream – i’ll be there for you

primal scream – i’ll be there for you

Dalszöveg és fordítás: primal scream - i'll be there for you Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: primal scream Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints primal scream] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: primal scream. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az i'll be there for you.

EREDETI

You will never be a stranger. I will always be your friend. Be you devil, be you angel. I will always love you 'till the end. I'll be your shelter. I'll be your shelter. In times of storm. I'll keep you warm. I'll be there for you. I'll be there for you. I'll be there for you. I'll be there for you. If your head is strange and messy. If your spirit's cold and dark. If you're feelin' like an outlaw. If you're burnin' out your star. Chorus. I'll be there for you. (repeat).

FORDÍTÁS

Soha nem leszel idegen. Én mindig a barátod leszek. Légy te ördög, légy te angyal. Mindig szeretni foglak a végsőkig. Én leszek a menedéked. Én leszek a menedéked. Viharos időkben. Melegen foglak tartani. Ott leszek neked. Ott leszek neked. Ott leszek neked. Ott leszek neked. Ha a fejed furcsa és kusza. Ha a lelked hideg és sötét. Ha úgy érzed magad, mint egy törvényen kívüli. Ha kiég a csillagod. Kórus. Én ott leszek neked. (ismétlés).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp