Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

pregador luo – achei

Dalszöveg és fordítás: pregador luo - achei Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: pregador luo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints pregador luo] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: pregador luo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az achei.

EREDETI

Luo. Luo, Luo. 7T, 7T. APC 16. Feeling. Silvera. vamo aí, vamo aí. Eu já sofri demais por acreditar que só o dinheiro. poderia transformar. meu modo de viver e também de pensar. eu me esforçava mas não consegui enxergar. que o bem mais valioso que alguém pode ter é andar com. Deus e crer que Ele pode fazer. muito mais do que pedimos ou pensamos. não há nada que possa frustrar seus planos. ainda bem que tudo coopera para o bem daqueles que. amam e temem a Deus nosso rei. mesmo tentando me adiantar achando que o dinheiro ia. me salvar. eu ouvi a voz de Deus me dizendo assim:. -Você tudo pode ter se estiver em Mim. Foi quando eu achei o maior tesouro que alguém pode. encontrar. achei, a Fonte de Água Viva que não para de jorrar. achei, a luz que ilumina sempre o meu caminhar. achei, o maior tesouro que alguém pode encontrar (2X). achei, a Fonte de Água Viva que não para de jorrar. achei, a luz que ilumina sempre o meu caminhar. achei, o maior tesouro que alguém pode encontrar. Procurei encontrei, enfim achei o tesouro que me fez. tão rico quanto um rei. fiquei satsfeito, fiquei confiante, fiquei otimista. pra seguir avante. futuro vai ser bom pois Jesus está presente guiando. meus passos e tratando minha mente. iluminando meu caminho pra eu andar diferente. encontrei um oásis nunca mais vou ter sede. pedi, pedi e dár-se-a. buscai com Fé e devoção e também vai achar. só chorar e reclamar eu sei que não adianta. a estrada da felicidade é uma trilha longa. pôe-se no caminho levanta e anda. preguiçoso nesse mundo nunca acha nada. sua moeda não vai multiplicar se ficar guardada. é preciso investir pra poder lucrar. é preciso agir pra poder alcançar. a paz não é um sonho, nego vamos acordar. procure o seu tesouro em outro lugar. quem procura nos prazeres desse munda tá perdido. pode ser um magnata, o sheik mais rico. sem Cristo no fim da vida vai estar falido. Ow vai, vai, ow vai, vai. minha busca terminou. meu lugar ao sol chegou. além de rico hoje eu sou muito mais que vencedor. tenho um tesouro que vale mais do que tudo que o. dinheiro pode me dar. posso realizar muito mais do que minha mente possa. imaginar. pois. achei, o maior tesouro que alguém pode encontrar. achei, a Fonte de Água Viva que não para de jorrar. achei, a luz que ilumina sempre o meu caminhar. achei, o maior tesouro que alguém pode encontrar (2X). achei, a Fonte de Água Viva que não para de jorrar. achei, a luz que ilumina sempre o meu caminhar. achei, o maior tesouro que alguém pode encontrar. Luo,. Luo, Luo. 7T, 7T. APC 16. Feeling. Silvera. Raissa. achei (5X). achei, o maior tesouro que alguém pode encontrar. achei, a Fonte de Água Viva que não para de jorrar. achei, a luz que ilumina sempre o meu caminhar

FORDÍTÁS

Luo. Luo, Luo. 7T, 7T. APC 16. Érzés. Silvera. Gyerünk, gyerünk. Túl sokat szenvedtem, mert azt hittem, hogy csak a pénz változtathatja meg az életmódomat és a gondolkodásomat. Nagyon igyekeztem, de nem láttam, hogy a legértékesebb érték, amivel az ember rendelkezhet, az az, hogy járjon vele. Isten és hiszem, hogy Ő sokkal többet tud tenni, mint amit kérünk vagy gondolunk. nincs semmi, ami meghiúsíthatja az Ő terveit. mégis jó, hogy minden jóra válik azok számára, akik. szeretik és félik Istent, a mi királyunkat. még akkor is, ha megpróbáltam előrejutni, gondolván, hogy a pénz megment. megment engem. hallottam Isten hangját, aki így szólt hozzám:. -Mindent megkaphattok, ha bennem vagytok. Megtaláltam az Élő Vizet, amely soha nem szűnik meg ömleni. Megtaláltam a Fényt, amely mindig megvilágítja az utamat. Kerestem, megtaláltam a kincset, amely gazdaggá tett, mint egy király. Elégedett, magabiztos és optimista lettem. A jövő jó lesz, mert Jézus jelen van, vezeti lépteimet és kezeli elmémet. a boldogsághoz vezető út hosszú ösvény. állj rá az ösvényre, kelj fel és járj. a lusták ebben a világban soha nem találnak semmit. a pénzed nem fog megszaporodni, ha megtartod. be kell fektetned, hogy profitálj. cselekedned kell, hogy elérd. a béke nem álom, ébredjünk fel. máshol keresd a kincsedet. aki e világ örömeit keresi, elveszett. lehet mágnás, a leggazdagabb sejk. krisztus nélkül az élet végén csődbe jutnak. Ow vai, vai, ow vai, vai, vai. a keresésemnek vége. megérkezett a helyem a napon. amellett, hogy ma gazdag vagyok, sokkal több vagyok, mint egy győztes. van egy kincsem, ami többet ér, mint bármi, amit pénz adhat nekem. sokkal többre vagyok képes, mint amit az elmém el tud képzelni. Megtaláltam az élő víz forrását, amely szüntelenül árad. Megtaláltam a fényt, amely mindig megvilágítja az utamat. Luo. Luo, Luo. 7T, 7T. APC 16. Érzés. Silvera. Raissa. achei (5X). achei, a legnagyobb kincs, amit az ember találhat. achei, az élő víz forrása, amely soha nem szűnik meg csordogálni. achei, a fény, amely mindig megvilágítja az utamat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp