Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • P
  • >
  • pink floyd – your possible pasts

pink floyd – your possible pasts

Dalszöveg és fordítás: pink floyd - your possible pasts Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: pink floyd Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints pink floyd] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: pink floyd. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az your possible pasts.

EREDETI

They flutter behind you your possible pasts,. Some brighteyed and crazy,. some frightened and lost.. A warning to anyone still in command. Of their possible future, to take care.. In derelict sidings the poppies entwine. With cattle trucks lying in wait. For the next time.. Do you remember me?. How we used to be?. Do you think we shoud be closer?. She stood in the doorway,. the ghost of a smile. Haunting her face. Like a cheap hotel sign.. Her cold eyes imploring. The men in their macs. For the gold in their bags. Or the knives in their backs.. Stepping up boldly. One put out his hand.. He said: "I was just a child then,. Now I'm only a man.". Do you remember me? How we used to be?. Do you think we should be closer?. By the cold and religious. We were taken in hand.. Shown how to feel good. And told to feel bad.. And strung out behind us. The banners and flags of our possible pasts. Lie in tatters and rags.. Do you remember me? How we used to be?. Do you think we should be closer?

FORDÍTÁS

Mögötted lobognak a lehetséges múltjaid,. Néhányan ragyogó szeműek és őrültek, mások ijedtek és elveszettek... Figyelmeztetés mindenkinek, aki még mindig parancsolgat. A lehetséges jövőjükre, hogy vigyázzanak... "Az elhagyatott mellékvágányokon a pipacsok összefonódnak. A marhaszállító teherautók várakoznak. A következő alkalomra... Emlékszel rám? Hogy milyenek voltunk régen? Szerinted közelebb kéne kerülnünk egymáshoz? A lány az ajtóban állt, egy mosoly kísértetével. kísértette az arcát. Mint egy olcsó szállodai felirat... Hideg szemei könyörögtek. A férfiak a makkjaikban. A táskájukban lévő aranyért. Vagy a késekért a hátukban... Bátran lépkednek. Az egyik kinyújtotta a kezét... Azt mondta: "Akkor még gyerek voltam. Most már csak egy férfi vagyok.". Emlékszel rám? Hogy milyenek voltunk régen? Gondolod, hogy közelebb kellene kerülnünk egymáshoz? A hideg és a vallásos. Kézbe vettek minket... Megmutattuk, hogyan érezzük jól magunkat. És azt mondták, hogy érezzük magunkat rosszul... És felhúzták mögöttünk. A lehetséges múltunk zászlóit és lobogóit. Foszlányokban és rongyokban hevernek... Emlékszel rám? Hogy milyenek voltunk régen? Gondolod, hogy közelebb kellene kerülnünk egymáshoz?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp