Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

pedra leticia – tentação

Dalszöveg és fordítás: pedra leticia - tentação Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: pedra leticia Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints pedra leticia] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: pedra leticia. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tentação.

EREDETI

"Eu já presenciei dentro da minha cabeça,. A eterna briga besta entre Deus e o diabo.. Pois quando Deus fez o homem, o diabo ficou calado,. Mas quando Deus fez a mulher, o diabo fez o rebolado.. Deus deu a ela dois peitos para amamentar seu filhote,. E o diabo tratou de inventar o vestido com decote.. Deus deu a ela uma boca, para ela se alimentar,. Um ornamento tão lindo, que ainda serve pra beijar.. E o diabo que é sozinho numa maldade enorme,. Só pra se vingar de nós, deu a ela uma voz,. E agora ninguém mais dorme". Parem de me difamar. Parem de me atacar. Eu já fui anjo e num vacilo eu fui mandado pra cá. Agora eu quero ver o fogo desse circo pegar. Escute meus conselhos, aproveite, depois vem me visitar. Foi ele quem criou o pão que você come. De nada serviria se eu não inventasse a fome. Se a mulher ele criou, da costela de Adão. Juntei as mais peraltas numa alegre reunião. Numa casa de massagem, eu garanto você não fica na mão. Me diga se você obedece os mandamentos. Pois saiba que assim, perde os melhores momentos. Não pode cobiçar toda mulher alheia,. Enquanto eu acelero é ele quem te freia. Assim "cê" vai passar a eternidade com uma mulher feia. Então comece a fumar. Abre uma conta num bar. jogue fora as camisinhas. Enche a cara e saia pra pilotar. Eu te protejo, vem cá. Eu sei quem escreveu todas as leis foi Deus. Mas todos os advogados são meus. Pois faça sua escolha, comece a pecar. "Cê" vai comer o pão que eu amassar. Escute meus conselhos, aproveite, depois vem me visitar. Então comece a fumar. Abre uma conta num bar. jogue fora as camisinhas. Enche a cara e saia pra aprontar. Eu te protejo, vem cá. Eu sei quem escreveu todas as leis foi Deus. Mas todos os advogados são meus. Pois faça sua escolha, comece a pecar. "Cê" vai comer o pão que eu amassar. Escute meus conselhos, aproveite, depois vem me visitar

FORDÍTÁS

"Tanúja voltam a fejemben,... Isten és az ördög örök vadállati harca. Mert amikor Isten megteremtette az embert, az ördög hallgatott. De amikor Isten megteremtette a nőt, az ördög csinálta a csavargást... Isten két mellet adott neki, hogy szoptassa a gyermekét. és az ördög megpróbálta feltalálni a dekoltázsos ruhát... Isten adott neki egy szájat, hogy etesse... Egy olyan gyönyörű dísz, amely még mindig arra szolgál, hogy megcsókolja... És az ördög, aki egyedül van egy hatalmas gonoszságban,... Csak hogy visszavágjon, hangot adott neki. És most már senki sem alszik." Ne rágalmazz engem. Ne támadj engem. Valaha angyal voltam, és egy tévedés miatt ide küldtek. Most azt akarom látni, hogy ez a cirkusz lángra kap. Hallgassa meg a tanácsaimat, élvezze, majd látogasson meg. Ő teremtette a kenyeret, amit megeszel. Nem lenne jó, ha nem találnám fel az éhséget. Ha Ádám bordájából teremtette a nőt. Összegyűjtöttem a perverzeket egy boldog találkozásra. Egy masszázsszalonban garantálom, hogy nem maradsz hoppon. Mondd meg, hogy betartod-e a parancsolatokat. Hiányozni fognak a legjobb idők. Nem vágyakozhatsz minden más nő után. Míg én gyorsítok, ő az, aki megállít. Tehát az örökkévalóságot egy csúnya nővel fogod tölteni. Akkor kezdj el dohányozni. Nyiss egy bárszámlát, dobd ki az óvszert. Töltsd tele az arcod, és menj ki, és vezess. Fedezlek, gyere ide. Tudom, hogy Isten írta az összes törvényt. De az összes ügyvéd az enyém. Tehát döntsetek, kezdjetek el vétkezni. "Megeszed a kenyeremet. Hallgassa meg a tanácsaimat, élvezze, majd látogasson meg. Akkor kezdjen el dohányozni. Nyiss egy bárszámlát, dobd ki az óvszert. Töltsd fel az arcodat, és menj ki, és készülj fel a bulira. Fedezlek, gyere ide. Tudom, hogy Isten írta az összes törvényt. De az összes ügyvéd az enyém. Tehát döntsetek, kezdjetek el vétkezni. "Megeszed a kenyeremet. Hallgassa meg a tanácsaimat, élvezze, majd látogasson meg engem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp