Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • P
  • >
  • paula fernandes – fotografia

paula fernandes – fotografia

Dalszöveg és fordítás: paula fernandes - fotografia Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: paula fernandes Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints paula fernandes] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: paula fernandes. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az fotografia.

EREDETI

Você não sabe mas eu tenho uma foto sua,. Que eu fico olhando o tempo inteiro. Querendo você pra mim.. Às vezes me pego perdida andando pelas ruas,. E a sua imagem continua onde eu vou. É sempre assim. Fico olhando nos seu olhos,. Sem ao menos te tocar.. Entrar nessa fotografia é tudo que eu queria,. Pra poder te amar.. Sentir o sabor do seu beijo,. É tudo que eu preciso e nada mais.. Se eu pudesse transformar em vida,. Um segundo apenas meu desejo,. Você saberia a falta que me faz.. Às vezes fico tão ligada na fotografia,. Que parece até que o seu olhar está querendo me dizer,. Que um dia pode ser real a minha fantasia,. Que ao seu lado na fotografia eu iria aparecer.. Fico olhando os teus traços,. Nunca vi tamanha perfeição.. Eu daria minha vida pra ficar um dia,. No seu coração.. Sentir o sabor do seu beijo,. É tudo que eu preciso e nada mais.. Se eu pudesse transformar em vida,. Um segundo apenas meu desejo,. Você saberia a falta que me faz.

FORDÍTÁS

Nem tudod, de van egy képem rólad. amit állandóan bámulok. Magamnak akarlak... Néha eltévedek az utcán sétálva. és a képed mindig felbukkan, bárhová megyek. Ez mindig így van. A szemedbe bámulok. anélkül, hogy hozzád érnék... Csak azt akarom, hogy bekerüljek ebbe a képbe. Hogy képes legyek szeretni téged... Érezni a csókod ízét... Ez minden, amire szükségem van, semmi több... Ha életre tudnék változni... Csak egy másodperc a vágyamból. Tudnád, mennyire hiányzol... Néha annyira belefeledkezem a képbe. Mintha a tekinteted azt mondaná... hogy egy nap a fantáziám valóra válhat. hogy melletted a fényképen úgy tűnhetek... Folyton a vonásaidat nézegetem. Soha nem láttam még ilyen tökéletességet... Az életemet adnám, hogy egy nap itt maradhassak... A szívedben... Érezni a csókod ízét... Ez minden, amire szükségem van, semmi több... Ha életre tudnék változni,... Csak egy másodperc a kívánságomból,.. Tudnád, mennyire hiányzol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp