Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • P
  • >
  • paul mccartney – peace in the neighborhood

paul mccartney – peace in the neighborhood

Dalszöveg és fordítás: paul mccartney - peace in the neighborhood Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: paul mccartney Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints paul mccartney] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: paul mccartney. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az peace in the neighborhood.

EREDETI

Best thing I ever saw. Was a man who loved his wife. In a place where things were good. I felt peace in the neighbourhood. That feeling in the air. Something was definitely there. It was a time when things were good. I felt peace in the neighbourhood. I was there, I really was.. At the centre of a love vibration.. People sharing with their friend.. Helping each other out. Peace in the neighbourhood. Helping each other out. Then I woke up from my dream. To see things as they really are. People struggling to survive. How can peace hope to stay alive?. Well I was there...I felt so good. At the centre of a love vibration.. People caring for their world. Helping each other out.. Peace in the neighbourhood. Helping each other out.. Peace in the neighbourhood. Helping each other out.. Best thing I ever saw. I saw a man who loved his wife.. Peace in the neighbour hood. Helping each other out.

FORDÍTÁS

A legjobb dolog, amit valaha láttam. Egy férfi volt, aki szerette a feleségét. Egy olyan helyen, ahol a dolgok jól mentek. Békét éreztem a környéken. Ezt az érzést a levegőben. Valami határozottan ott volt. Az egy olyan időszak volt, amikor a dolgok jól mentek. Békét éreztem a környéken. Ott voltam, tényleg ott voltam... Egy szerelmi rezgés középpontjában... Az emberek megosztották a barátaikkal... Segítettek egymásnak. Béke a környéken. Egymás segítése. Aztán felébredtem az álmomból. Hogy a dolgokat olyannak lássam, amilyenek valójában. Embereket, akik a túlélésért küzdenek. Hogyan remélhetjük, hogy a béke életben marad? Hát én ott voltam... olyan jól éreztem magam. Egy szerelmi rezgés középpontjában... Emberek, akik törődnek a világukkal. Segítenek egymásnak... Béke a szomszédságban. Segítünk egymásnak... Béke a szomszédságban. Egymás segítése... A legjobb dolog, amit valaha láttam. Láttam egy férfit, aki szerette a feleségét... Béke a szomszédságban. Segítünk egymásnak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp