Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

pamela – eu te amo

Dalszöveg és fordítás: pamela - eu te amo Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: pamela Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints pamela] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: pamela. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az eu te amo.

EREDETI

Como um quadro sem pintura.. Esperando as cores pra existir.. Assim eu estava até que te encontrei!. Você chegou e sorriu.. O que era cinza coloriu.. Foi o amor que me abraçou.... Eu te amo, cada dia mais.. Eu te amo, e sei que sou capaz.. De cuidar de você e de retribuir.. Uma porção dobrada de amor.

FORDÍTÁS

Mint egy kép festmény nélkül... Várva a színek létezésére... Én is így voltam, amíg rád nem találtam. Jöttél és mosolyogtál... Ami szürke és színes volt... A szeretet volt az, ami átölelt engem .... Szeretlek, minden nappal jobban... Szeretlek, és tudom, hogy képes vagyok rá... Hogy vigyázzak rád és visszaadjam neked... Dupla adag szeretet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp