Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • P
  • >
  • paiozinho e ze tapera – a outra mulher

paiozinho e ze tapera – a outra mulher

Dalszöveg és fordítás: paiozinho e ze tapera - a outra mulher Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: paiozinho e ze tapera Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints paiozinho e ze tapera] előadó nevének p kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: paiozinho e ze tapera. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az a outra mulher.

EREDETI

Você que era só minha. Princesa e rainha dentro do meu lar. Com todo conforto e riqueza. Mas tua beleza foi teu grande mal. Deixaste teu ninho de flores. E novos amores foste procurar. E pra não ser minha somente. Veja em que ambiente vieste morar. E pra lhe contar que vivo a cantar. E sou bem feliz vivendo assim. Meu maior prazer. É te ver sofrer pertinho de mim. E pra se manter precisa beber. E viver nos braços de outro qualquer. Vendo o teu fracasso. Eu beijo e abraço outra mulher. . E pra lhe contar que vivo a cantar. E sou bem feliz vivendo assim. Meu maior prazer. É te ver sofrer pertinho de mim. E pra se manter precisa beber. E viver nos braços de outro qualquer. Vendo o teu fracasso. Eu beijo e abraço outra mulher. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

FORDÍTÁS

Te, aki csak az enyém voltál. Hercegnő és királynő az otthonomban. Minden kényelemmel és gazdagsággal. De a szépséged volt a nagy gonoszságod Elhagytad a virágfészkedet Te pedig új szerelmeket kerestél. És hogy ne csak az enyém legyen. Nézd meg, hol jöttél élni. És hogy elmondjam, hogy éneklésből élek. És nagyon boldog vagyok, hogy így élek. A legnagyobb örömöm. É ver te sofrer perto de mim. És ahhoz, hogy talpon maradj, inni kell. E viver nos braços de outro qualquer qualquer. Látni a kudarcodat. Megcsókolok és átölelek egy másik nőt. E para lhe contar que viver a cantar. E sou best feliz vivendo assimendo. A legnagyobb örömöm. Az, hogy látom, hogy szenvedsz mellettem. És a fenntartáshoz inni kell. E viver nos braços de outro qualquer qualquer. Látni a kudarcodat. Megcsókolok és megölelek egy másik nőt. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp