Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

ozzy osbourne – led clones

Dalszöveg és fordítás: ozzy osbourne - led clones Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ozzy osbourne Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ozzy osbourne] előadó nevének o kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ozzy osbourne. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az led clones.

EREDETI

The time has come to talk about tomorrow.. You should be more careful what you borrow.. I heard them on the radio.. I saw them on the video.. I don't think i can take much more.. Led clones (2x). You've stolen from the houses of the holy.. You've rolled into the kingdom of the sane.. I heard you on the radio.. I saw those crummy videos.. I don't think i can take no more.. Led clones (2x). Got to get it on,. From the still of the night.. But you're gettin' it wrong,. You know it ain't right.. Ooh, yeah. (2x). I saw them on the radio.. I heard them on the videos.. I don't think i can take much more.. Led clones (10x)

FORDÍTÁS

Eljött az idő, hogy beszéljünk a holnapról... Óvatosabbnak kellene lenned, hogy mit veszel kölcsön... Hallottam őket a rádióban... Láttam őket a videón... Nem hiszem, hogy többet bírom... Led klónok (2x). A szentek házaiból loptál... "Belecsöppentél az épelméjűek birodalmába. Hallottalak a rádióban... Láttam azokat a vacak videókat... Azt hiszem, nem bírom tovább... Led klónok (2x). Fel kell vennem... Az éjszaka csendjéből... De rosszul érted... You know it ain't right... Ooh, yeah. (2x). Láttam őket a rádióban... Hallottam őket a videókon... Nem hiszem, hogy többet bírom... Led klónok (10x)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp