Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

ov7 – no se nada

Dalszöveg és fordítás: ov7 - no se nada Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ov7 Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ov7] előadó nevének o kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ov7. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az no se nada.

EREDETI

No se nada de economía yo no se yo no se no se como escribir poesía yo no se yo no se y no se como hablar ingles yo no se yo no se no se nada de ser cortes yo no se yo no se no se yo no se no se. No se nada de relaciones yo no se yo no se y no se controlar mis emociones yo no se yo no se no se nada de política yo no se y no me importa no se como salvar al mundo yo no se yo no se. Yo no se pero se que tu eres mía yo no se pero se que tu eres para mi yo no se pero se que tu eres mi vida yo solo se que te amo a ti que te amo a ti. No se nada de religiones yo no se yo no se no se nada de devaluaciones yo no se yo no se yo no tengo las soluciones yo no se yo no se no se nada y me importa poco yo no se yo no se. Yo no se pero se... Que te amo a ti yo solo se que te amo a ti.

FORDÍTÁS

Nem tudok semmit a közgazdaságtanról Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudok semmit a kapcsolatokról Nem tudom Nem tudom Nem tudom És nem tudom, hogyan uralkodjak az érzelmeimen Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom És nem érdekel Nem tudom Nem tudom Hogyan mentsem meg a világot Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom. Nem tudom, de tudom, hogy az enyém vagy Nem tudom, de tudom, hogy te vagy nekem Nem tudom, de tudom, hogy te vagy az életem Csak azt tudom, hogy szeretlek Szeretlek Szeretlek Szeretlek Szeretlek. Nem tudok semmit a vallásokról Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Megoldások Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom És nem érdekel Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom Nem tudom. Nem tudom, de tudom... Hogy szeretlek, csak azt tudom, hogy szeretlek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp